reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
dziewczyny wow wiekszosc juz wie!
teraz czekamy zdaje sie na kindzie,tunie, Angel i villandre, prawda?

nie wiem czy pamietacie, ale przez moment pojawila sie tu u nas moja kolezanka z wrzesniowek, ktora tez ma termin na marzec, nie wiem czy moge zdradzac, ale tak z ciekawostek naszych podwojnych mam do pary; to Kate_Bush wlasnie ma core w domu jak ja, a teraz bedzie miala synka (jak ja hehehe)

kindzia- u Ciebie obstawiam zatem core, moze byc?;-)

No czeeeeeeeeeeekam, czeeeeeeeeekam :crazy: do 22.11...
I wiecie co juz sama nie wiem co przypuszczam, bylam pewna chlopaka, ostatnio dziewczynki..teraz zupelnie nie mam przeczucia :( Gdzie ta intuicja matki? Doopa.

ja niestety tez miałam różne myśli i przypuszczenia, najpierw że dziewczynka teraz byłam święcie przekonana że chłopak i wkońcu sobie odpusciłam, bedzie co bedzie a tu prosze niespodzianka dziewczynka :D ale na chłopaka równiez bym sie bardzo cieszyła bo było by to moje kochane dziecię.

Lastpetunia gratuluję cipuszki :0

Ewastra również gratuluję dziewuszki
Imię Tola boskie :) sama jakbym miała dziewczynkę tak chciałam dać ale mój kochany stwierdził,że nie ma takiego imienia :p

ej a pochwalilyście się już wszystkim co będziecie mieć? bo my nie... i nie wiem czy wytrzymam tak jak z Jagodą żeby do końca nic nikomu nie zdradzić:-D

reklama
Olavip wszystkim powiedział :-D:-D:-D:-D:-D jeśli ktoś wie, że jestem w ciąży to wie też, że będę miała upragnioną Córeczkę :-):-):-):-):-) co innego, że nie rozgłaszam za bardzo wszystkim o ciąży jeszcze - jak urodzę będę się chwalić :-)

Do góry