reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

My dziś po tym USG nowym:) (napisze w odpowiednim wątku co to za cuda)

Trzech różnych lekarzy stwierdziło : dziewczynka.
o 2 lekarzach pisałam wczesniej... dziś władnie Pan doktor od tego nowego sprzętu pokazał nam , że ptaka to tam nie ma.

No, ale, ale.. hehe:) do porodu jeszcze troszeczke czasu:D

reklama
No Manta to masz pewność ;-)

Swoja droga myslicie, ze trafi sie nam na marcówkach jakas niespodzianka przy porodzie? :-) ( niemowie o tych co świadomie zdeycdowaly, tylko o okreslonej przez lekarza plci ktora wyskoczy z brzuszka z gola inna :D )

he he może 1 przypadek na wszystkie marcówki się tak zdarzy :p a tak na serio to miejmy nadzieję że niespodzianek nie będziemy mieć i wszystkie nasze dzidzie będą tej płci co miały być :)

Angel ja myślę podobnie jak lastpetunia że co najwyżej jedna niespodzianka , ale może na etapie USG jeszcze wyjdzie coś innego :tak:

Angel - ja mimo trzech zapewnien trzech roznych doktorkow... dalej uwazam, ze jest mozliwosc, ze moze nam się siusiak pokazac. hahaha:p nie ,ze tak czuje, ale... jakos nie moge sie przekonac na słowne zapewnienia:p ...jakby co...to ja jestem przygotowana na niespodzianke jakby ktoras z was tego do siebie nie dopuszczala;p - mogę was odciążyc. hehe:)

Co do niespodzianek moja znajoma mila usg w 20 tyg i pozniej jeszcze 2 lub 3 razy doktorek zapewnial dziewczynka bedzie -zaczely sie zakupy w kolorkach bardziej dziewczecych jakie bylo zaskoczenie ze przy porodzie syn sie ujawnil.

Ewstra no zdarza się , z moich rodzących znajomych tylko jedna pomyłeczka była :tak:więc nie tak często się to przytrafia biorąc pod uwagę ilość opowieści o pomyłkach ;-)

Ja też biorę pod uwagę pomyłkę, ale za bardzo mało prawdopodobna ,chyba dlatego że zaczęłam się oswajać z myślą że to będzie dziewczynka

reklama
Ja też biorę pod uwagę pomyłkę, choć chyba u mnie to mało możliwe
Siusiak był tak wyraźny i spory ( tak mi się wydaję) że raczej laski to już z tego nie będzie
U mnie niewiele osób wie o ciąży, i w sumie Ci co wiedzą to też wiedzą,że będzie synek
Reszta się dowie już po porodzie

Do góry