reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
u mnie w domu do wyboru do koloru w znakach zodiaku
ja jestem waga,mąż byk,syn rak,córka koziorożec najmłodsza wodnik a maluszek jak się urodzi to będzie rybka,więc mieszanka niezła

gratulacje corci :) coraz wiecej jest dziewczynek :D marcowi panowie beda miec w czym wybierac ;)
Niekoniecznie :)

Wróciliśmy ;)
Mamy ... CÓRUNIĘ :))
Gratulacje!!!

A my mamy chłopczyka na dziś :-).
Sisior jak byk...że niby ;-)....a ja, wyrodna matka prawie się popłakałam...tak strasznie chciałam i czułam dziewczynkę...
Ale już minęło. Zdrowo rośnie, ojciec zadowolony;-) to git.

jak już zameldowałam na wątku o wizytach okazało się ostatecznie że będzie synuś!
Mąż dumny,choć troszkę zawiedziony,bo on otwarcie mówił że chce drugą córcię:)<tak się zakochał w Jagodzie że stwierdził,że ma chrześniaka,i że chłopaki nie są tacy kochani i fajni jak dziewczynki> no ale myślę,że zakocha się w nim tak samo jak w Jagodzie:laugh2: od pierwszego wejrzenia <swoją drogą w 1wszej ciązy po cichu liczył na synka,a urodziła się Jadzia i taaaak ją kocha:) także teraz będzie miał i synka i córcie:)))):laugh2::laugh2: a ja się zastanawiam co ja z tymi pięknymi ciuszkami i kieckami po Jagódce zrobię:no: ale mam 3siostry więc myślę że którejś w końcu się wykulnie córcia:laugh2:
a ja się cieszę,że będę mogła poszaleć z zakupami:))

Zaktualizowany pierwszy post ;-) Jeszcze raz gratulacje- Ola twoj chłopczyk jako jedyny z potwierdzonych był "przeczuty" ;-) A nie sorka jeszcze miska przeczuwała chłopczyka :)

Ostatnia edycja:
reklama
Zaktualizowany pierwszy post ;-) Jeszcze raz gratulacje- Ola twoj chłopczyk jako jedyny z potwierdzonych był "przeczuty" ;-) A nie sorka jeszcze miska przeczuwała chłopczyka :)

ale ja też pierwsze mówiłam,że inaczej się czuję i chyba będzie chłopak:tak: a dzisia jak to lekarz ujął "fujara na pół ekranu":laugh2: ten to ma teksty

Do góry