reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
ehem, eheeem! zodiakalne baraniątka nie są wcale takie złe :cool2: :-D

nasz termin na 5 marca dalej się trzyma - bez zmian...

Manta mam męża, siostrę i mamę barana a tata jest bykiem...... Barany są fajne, ale uparte że szok.

Ja mam termin na 6 marca:-) A mój mężulek 30 marca kończy 30 - stkę:-) Mam nadzieje ze urodzę do 10 marca, żeby dojść do siebie po porodzie do jego urodzin:-)

Manta mam męża, siostrę i mamę barana a tata jest bykiem...... Barany są fajne, ale uparte że szok.

Ja mam termin na 6 marca:-) A mój mężulek 30 marca kończy 30 - stkę:-) Mam nadzieje ze urodzę do 10 marca, żeby dojść do siebie po porodzie do jego urodzin:-)

Mój Luby to Byk więc z nas to niezły zestaw.
czy ja wiem czy uparte? No tak... uparte te barany,ale nie do konca:) ja często odpuszczam, bo nie lubie się na silę upierać wlasnie;p upieram się tylko wtedy, gdy wiem,z e się nie mylę. heheh - ale to dobrze:)
jestem jedynym baranem w rodzinie:p

dl amnie jednak zodiak...to tylko zodiak :p nie ma wpływu na charakter tylko na to jak postrzegają go ludzie, ktorzy wierzą w te zodiakalne dyrdymały:p
Barany niby sa niecierpliwe - a ja zupelna odwrotność - zbyt cierpliwa jestem... więc ze mnie taki baran jak nie baran :p

Chłopczyk czy dzieweczka..
może być z tego człowieczka całkiem sympatyczna owieczka.

A mąż będzie miał super prezenty... na pewno dojdziesz do siebie:))) dla mężusia i dzidziusia :D

dziewczyny ja też na horoskopy patrzę z przymrużeniem oka, tylko u mnie nie wiadomo bo mam tai termin, że pare dni wcześniej i zodiak sie zmieni a tak sie juz nastawilam troche, pewnie ze nie patrze na ludzi pod katem znaku zodiaku ale ciekawi mnie co mój dzieciaczek bedzie ;)

Maruusia super , gratulację wielkie :-)

Ja do znaków zodiaku kompletnie nie przykładam wagi . Wczoraj się dowiedziałam że mój mąż to strzelec :-D bo jakoś tak nam się weszło na ten temat ;-)

Cześć dziewczyny,ja lubię sobie poprawić humor horoskopem, mój synek jest barankiem a jak wiadomo rogate mają temperament.:-D
Wracając do tematu czekamy na synka i kolejnego baranka zarazem :-)

reklama
Do góry