reklama
nusia181
Fanka BB :)
ehem, eheeem! zodiakalne baraniątka nie są wcale takie złe
nasz termin na 5 marca dalej się trzyma - bez zmian...
Manta mam męża, siostrę i mamę barana a tata jest bykiem...... Barany są fajne, ale uparte że szok.
Ja mam termin na 6 marca:-) A mój mężulek 30 marca kończy 30 - stkę:-) Mam nadzieje ze urodzę do 10 marca, żeby dojść do siebie po porodzie do jego urodzin:-)
MantaZG
Manta mam męża, siostrę i mamę barana a tata jest bykiem...... Barany są fajne, ale uparte że szok.
Ja mam termin na 6 marca:-) A mój mężulek 30 marca kończy 30 - stkę:-) Mam nadzieje ze urodzę do 10 marca, żeby dojść do siebie po porodzie do jego urodzin:-)
Mój Luby to Byk więc z nas to niezły zestaw.
czy ja wiem czy uparte? No tak... uparte te barany,ale nie do konca ja często odpuszczam, bo nie lubie się na silę upierać wlasnie;p upieram się tylko wtedy, gdy wiem,z e się nie mylę. heheh - ale to dobrze
jestem jedynym baranem w rodzinie
dl amnie jednak zodiak...to tylko zodiak nie ma wpływu na charakter tylko na to jak postrzegają go ludzie, ktorzy wierzą w te zodiakalne dyrdymały
Barany niby sa niecierpliwe - a ja zupelna odwrotność - zbyt cierpliwa jestem... więc ze mnie taki baran jak nie baran
Chłopczyk czy dzieweczka..
może być z tego człowieczka całkiem sympatyczna owieczka.
A mąż będzie miał super prezenty... na pewno dojdziesz do siebie)) dla mężusia i dzidziusia
Angel.
Zwierzoholik;)
Mariusia jeszcze raz gratulacje
A co z naszym testem sodowym jakas mama stwierdzonego chlopca miala nam pomóc rozwikłać zagadkę i co??
A co z naszym testem sodowym jakas mama stwierdzonego chlopca miala nam pomóc rozwikłać zagadkę i co??
renia1321
dziewczyny ja też na horoskopy patrzę z przymrużeniem oka, tylko u mnie nie wiadomo bo mam tai termin, że pare dni wcześniej i zodiak sie zmieni a tak sie juz nastawilam troche, pewnie ze nie patrze na ludzi pod katem znaku zodiaku ale ciekawi mnie co mój dzieciaczek bedzie
marta.frog3
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny,ja lubię sobie poprawić humor horoskopem, mój synek jest barankiem a jak wiadomo rogate mają temperament.
Wracając do tematu czekamy na synka i kolejnego baranka zarazem :-)
Wracając do tematu czekamy na synka i kolejnego baranka zarazem :-)
reklama
lastpetunia
Maruusia gratuluje córy!!! My jeszcze tylko 3 tygodnie i wkońcu się dowiemy co siedzi w brzuszku
Podziel się: