reklama
MantaZG
Fanka BB :)
ehem, eheeem! zodiakalne baraniątka nie są wcale takie złe
nasz termin na 5 marca dalej się trzyma - bez zmian...
Jednak nadal mamy dziwne przeczucie, ze ze dwa tygodnie wczesniej powitamy Bąbla.
Ja bym wytrzymała spokojnie z poznaniem płci
Lekarzom mówię, że jeżeli chca to mogą mówić czy widza chłptasia czy dziewuszkę i nie muszą się powstrzymywać, ale nie jest to za bardzo istotne. mam lekarzy, ktorzy mówią do monitora coś typu "grzeczna dziewczynka", "silny facet" itp ... więc zapewne nie daliby rady ukryć przed nami płci czy tego chcemy czy nie hyhy
nasz termin na 5 marca dalej się trzyma - bez zmian...
Jednak nadal mamy dziwne przeczucie, ze ze dwa tygodnie wczesniej powitamy Bąbla.
Ja bym wytrzymała spokojnie z poznaniem płci
Lekarzom mówię, że jeżeli chca to mogą mówić czy widza chłptasia czy dziewuszkę i nie muszą się powstrzymywać, ale nie jest to za bardzo istotne. mam lekarzy, ktorzy mówią do monitora coś typu "grzeczna dziewczynka", "silny facet" itp ... więc zapewne nie daliby rady ukryć przed nami płci czy tego chcemy czy nie hyhy
mata-kow
mama do kwadratu :)
Wróciliśmy
Mamy ... CÓRUNIĘ )
Gratuluję!!!
MantaZG
Wróciliśmy
Mamy ... CÓRUNIĘ )
fajowo, fajowo, ekstra, fantastycznie:-)
gratulacje
miska271
gratulujęWróciliśmy
Mamy ... CÓRUNIĘ )
reklama
Niedługo same dziewczynki marcowe się poujawniają :-):-):-):-):-) coś czuję, że sporo ich będzie jakiś bumm jest na dziewczynki :-)
Mój M po tym jak został pochwalony przez wujka (autorytet a'la ojciec, którego M nie miał), za to, że będzie miał córeczkę chodzi teraz i się puszy jak to powiedziano mu "zrobić dziurkę w dziurce to trzeba mieć zdolności" ;-);-)
Mój M po tym jak został pochwalony przez wujka (autorytet a'la ojciec, którego M nie miał), za to, że będzie miał córeczkę chodzi teraz i się puszy jak to powiedziano mu "zrobić dziurkę w dziurce to trzeba mieć zdolności" ;-);-)
Podziel się: