Bozienka24
Fanka BB :)
no i bede wam zazdroscic ze sobie spicie smacznie w nocy hehe ale wam niebede zazdroscic stresu przed porodem hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale macie wizyt na ten tydzien!
kamila to juz to drugie połowkowe usg a potem nic? Ja mialam miec 2 listopada, no ale bedzie tutaj i to pozniej.
I niesamowicie Was podziwiam, nie wytrzymałabym
no juz czas zeby Tobie zdradzono:-) mata.Hi hi to ja tezz na wtorek mam wizyte i łudze się, że dowiem sie kto tam u mnie mieszka ;-)
ja mam ostatnio caly czas wrazenie ze dzidzi przyjdzie na swiat wczesniej czyli kolo urodzin swojego tatuśka :-).Jak na nas naprze to wszystki pojdziemy na poczatku marca cos czuje:-)
To we wtorek jest nas juz chyba ze 3:-)
ehh a ja jestem ta jedna z pierwszych hehhe wy bedziecie przesypiac nocki a ja juz malutka bede miala maskara aaaaaaa znowu papersy wstawanie nocne MASAKRAAAA ale sie doczekac niemoge
no i bede wam zazdroscic ze sobie spicie smacznie w nocy hehe ale wam niebede zazdroscic stresu przed porodem hehehe