reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
jest trochę wizyt na następny tydzień
oj z tymi porodami nigdy nic nie wiadomo hihihihi dziewczynki były u mnie terminowe,a jak synek pójdzie w brata to mogę wcześniej urodzić także Bozienka mogę być zaraz po Tobie,ja jak na razie marnie przesypiam noce więc nie będzie tak źle

Ale macie wizyt na ten tydzien!
kamila to juz to drugie połowkowe usg a potem nic? :) Ja mialam miec 2 listopada, no ale bedzie tutaj i to pozniej.
I niesamowicie Was podziwiam, nie wytrzymałabym :-D

to juz drugie usg i niestety ostatnie.... chyba ze prywatnie ale to troche drogie...

ciekawa jestem ktora z nas pierwsza urodzi? a ktora ostatnia?:-)
bozienka- my wcale nie bedziemy sie denerwowac przed porodem :happy2:hehe

Hi hi to ja tezz na wtorek mam wizyte i łudze się, że dowiem sie kto tam u mnie mieszka ;-)
no juz czas zeby Tobie zdradzono:-) mata.

Jak na nas naprze to wszystki pojdziemy na poczatku marca cos czuje:-)
ja mam ostatnio caly czas wrazenie ze dzidzi przyjdzie na swiat wczesniej czyli kolo urodzin swojego tatuśka :-).
AAAAA i dziś pierwszy raz chyba śnił mi się że to chłopak:tak:.
Wyrodna ze mnie mama bo we śnie się nie cieszylam ;-)

witam sie niedzielnie :) hehe wszytskie na poczatku marca a mi grozi polowa lutego jak ten szkrab tak dalej bedzie rosl no ale mam nadzieje ze szybko doloczy ktoras doomnie :) a do lutego jeszcze kupa czaasu ;) ehh ale mnie dziias plecy bola masakra :( chodzic niemoge :-(

To we wtorek jest nas juz chyba ze 3:-)

Ja się dopisuje jako 4. W tym tyg miałam USG prywatne, a we wtorek ide do mojego lekarza, bo przesunął mi wizyte z tamtego tygodnia na ten.... Ja mam na 9:45.

ehh a ja jestem ta jedna z pierwszych hehhe wy bedziecie przesypiac nocki a ja juz malutka bede miala maskara aaaaaaa znowu papersy wstawanie nocne MASAKRAAAA ale sie doczekac niemoge :D

Bożenka, niekoniecznie będziemy przesypiac nocki. Bo nam będą brzuchy przeszkadzac i kopanie maluszka po żebrach... A ty będziesz się budzic żeby maluszka nakarmic i przytulic...
Zreszta Ty będziesz a może i ja :p Bo przecież termin mam na 4 marca. A na sotatnim USG wyszło nawet że terminowo na 28 luty a przesunęło sie na 2 marca więc już nic nie rozumiem :p W karcie ciąży mam wpisane 4 marca więc tego się bede trzymac więc też początek marca będzie dla mnie przełomowy.

no i bede wam zazdroscic ze sobie spicie smacznie w nocy ;) hehe ale wam niebede zazdroscic stresu przed porodem hehehe :)

Jak narazie, czytając opinie o porodach i słuchając historii koleżanek, wogóle nie stresuje się porodem. Mimo że opinie są różne, jako horror albo piękan przygoda. Nie biore takich histori do siebie. Będzie co ma byc... pojde z nastawieniem że chce Maluszka jak najszybciej zobaczyc i nie ważne ile będzei mnie to kosztowało....

reklama
Pinula super nastawienie masz . Dużo może Ci pomóc takie podejście :tak:
A termin jest tylko umowny rzadko kto rodzi dokładnie w terminie :tak:

Do góry