reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
Ja już nie robie takich testów... :D bezsensu... Jak by w to wierzyc to biorąc pod uwage ile soku pomarańczowego wypiłam (ochota na który podobno wskazuje na dziewczynke) to ten siusiak powinien byc pomyłka :D
Ale nie jest. Przeglądne płytke z nagraniem badanie to wkleje zdjęcie z siusiakiem, sama poznałam jaka to płeĆ, lekarz mi nie musiał mówic taki ten siusiak wyraźny :p

Pinula- dokladnie! ja moge nic nie pic...serio, tyle, ze zaczelam niedawno znowu pic kawe (przed ciaza bylam kawomaniakiem), do tego herbata zielona i nic wiecej moze nie istniec, ale jak widze sok pomaranczowy to az sie trzese, ostatnio sama w domu wypilam 2 litrowy:szok: to skad ten siurek u mnie heheheh
a tych testow to mi wyszlo przeciez;
z chinskiego- miesiac poczecia+wiek matki= dziewczynka
z tego z pytaniami- 61% dziewczynka :-D

ajako ja tak miałam przy Borysku . Wszystkie testy i quizy wychodziły na dziewczynkę , a ja się śmiałam że na pewno będzie chłopak , na złość tym wszystkim przesądom ... :-p

A po tym całym gadaniu o snach co mi sie dziewczynki sniły, dzis długi sen o usg gdzie widziałam pisorka a pani doktor nie chciala w 100% potwierdzić :crazy::-D:-D

reklama
angel hmm a co bys bardziej chciala ?? ja slyszalam ze sny sie spelniaja naodwrot mi sie tez cora zawsze sinila i jest a dizsiaj mi sie snilo ze bylam z tatusiem na zakupach i on wypatrzyl taka sliczna sukieneczke bialo-czerwona z kwiatuszkami dopinanymi poprostu cudo ale stwierdzil ze kupi sobie kurtke heehhe i sukieneczke odlozyl

Do góry