reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
Ja mam przeczucie na dziewczynkę - od początku ciąży miałam największą ochotę na brzoskwinie. Buzia mi wyładniała, więc niektórzy śmią twierdzić z całą pewnością, że to jednak chłopak. A ja wiem z całą pewnością, że moja mama w ciąży ze mną nie wymiotowała (nudności i zgaga męczyły za to niemiłosiernie przez większość czasu), podobnie jak babcia przy dwóch swoich córkach - inaczej miała przy dwóch chłopakach. A ja mam objawy takie, jakie miała moja mama.

W testy i "mądrości ludowe" wierzę z duuuuuuuuuużym przymrużeniem oka, ale jak chcecie sie pobawić, to mam coś ciekawego:

Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko.

hehe, ja juz jakis czas temu się bawilam wlasnie w ten test i wyszlo nmi 30% chłoptś i 70% laska. haha

najlepsze jest pytanie o nos. :dry:

Ja za to pogoniłam od razu swoją mamę do pofarbowania tych jej ślicznych siwych włosków, których jak na swoje 45 lat ma po prostu mnóstwo :biggrin2:

No tak, jeszcze przestawić łóżko w odpowiednią stronę świata, odpowiednio łapać kubek i może się dzidziuś "przestawi" :-)

ja ten test tez robilam i wyszlo mi 50/50 :sorry2: niezbyt pomocny ....

co do jedzenia moja mama z mlodsza sis uwielbiala cytryny i wszystko co kwasne ... ja na odwrot tylko slodkie bym jadla....:happy2:

reklama
Do góry