reklama
V
villandra8
Gość
Ja mam przeczucie na dziewczynkę - od początku ciąży miałam największą ochotę na brzoskwinie. Buzia mi wyładniała, więc niektórzy śmią twierdzić z całą pewnością, że to jednak chłopak. A ja wiem z całą pewnością, że moja mama w ciąży ze mną nie wymiotowała (nudności i zgaga męczyły za to niemiłosiernie przez większość czasu), podobnie jak babcia przy dwóch swoich córkach - inaczej miała przy dwóch chłopakach. A ja mam objawy takie, jakie miała moja mama.
W testy i "mądrości ludowe" wierzę z duuuuuuuuuużym przymrużeniem oka, ale jak chcecie sie pobawić, to mam coś ciekawego:
Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko.
W testy i "mądrości ludowe" wierzę z duuuuuuuuuużym przymrużeniem oka, ale jak chcecie sie pobawić, to mam coś ciekawego:
Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko.
V
villandra8
Gość
Ja za to pogoniłam od razu swoją mamę do pofarbowania tych jej ślicznych siwych włosków, których jak na swoje 45 lat ma po prostu mnóstwo
kamilaedi
Fanka BB :)
ja ten test tez robilam i wyszlo mi 50/50 niezbyt pomocny ....
co do jedzenia moja mama z mlodsza sis uwielbiala cytryny i wszystko co kwasne ... ja na odwrot tylko slodkie bym jadla....
co do jedzenia moja mama z mlodsza sis uwielbiala cytryny i wszystko co kwasne ... ja na odwrot tylko slodkie bym jadla....
MaMicurina
Hehhe..ja rowniez skusilam sie na test pisany 50/48..hmmmm :-)coz to oznacza:-)
Bozienka24
wymarzona wyczekana pokazala co ma miedzy nuzkami i co ma buleczkeeeee moja kochana corecza
Mini55
&&&&&
hehe, ja juz jakis czas temu się bawilam wlasnie w ten test i wyszlo nmi 30% chłoptś i 70% laska. haha
najlepsze jest pytanie o nos.
a wiec jednak nie tak za twardo stąpasz po ziemi ;-)
My wszystkie to traktujemy z przymróżeniem oka - taka forumowa zabawa
reklama
kamilaedi
bozienka- gratuluje wymarzonej wyczekanej coreczki:-)
Podziel się: