reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
Ja mam przeczucie na dziewczynkę - od początku ciąży miałam największą ochotę na brzoskwinie. Buzia mi wyładniała, więc niektórzy śmią twierdzić z całą pewnością, że to jednak chłopak. A ja wiem z całą pewnością, że moja mama w ciąży ze mną nie wymiotowała (nudności i zgaga męczyły za to niemiłosiernie przez większość czasu), podobnie jak babcia przy dwóch swoich córkach - inaczej miała przy dwóch chłopakach. A ja mam objawy takie, jakie miała moja mama.

W testy i "mądrości ludowe" wierzę z duuuuuuuuuużym przymrużeniem oka, ale jak chcecie sie pobawić, to mam coś ciekawego:

Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko.

hehe, ja juz jakis czas temu się bawilam wlasnie w ten test i wyszlo nmi 30% chłoptś i 70% laska. haha

najlepsze jest pytanie o nos. :dry:

Ja za to pogoniłam od razu swoją mamę do pofarbowania tych jej ślicznych siwych włosków, których jak na swoje 45 lat ma po prostu mnóstwo :biggrin2:

No tak, jeszcze przestawić łóżko w odpowiednią stronę świata, odpowiednio łapać kubek i może się dzidziuś "przestawi" :-)

ja ten test tez robilam i wyszlo mi 50/50 :sorry2: niezbyt pomocny ....

co do jedzenia moja mama z mlodsza sis uwielbiala cytryny i wszystko co kwasne ... ja na odwrot tylko slodkie bym jadla....:happy2:

reklama
Do góry