reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
no i co? i co? i co?
i jajco:p

pisalam wczoraj, ze robilam ten test sodowy, ale ze dzis go powtorze dla sprawdzenia. aaaaahaha:)

otóż - tak jak mowilam - bajka ;p bujda na 102.
jak cala reszta tych niby testow :p

wczoraj się pieniło.
dziś... się nie pieniło.

Dalej jestem zdania, że płci będę pewna tylko w dniu w którym maluch sie urodzi:p a juz na pewno jakies domowe testy nie maja zadnego znaczenia. hehe:)

Czy ja nie za twardo stapam po ziemi?:confused:

Manta - ja też twardo stąpam. Nie wierzę w możliwość przewidzenia płci w inny sposób niż na usg. Wiadomo, że hormony matki przenikają do dziecka, ale od dziecka raczej żadne hormony nie przenikają do matki.

ja tez nie wierzę, ale z drugiej strony....
jak tak czasami patrze jaką frajde mają niektore dziewczyny wierząc w te bajki to ... kurcze ... szkoda, ze tak nie umiem. hehe

Przed ciążą umiałam:baffled: ahaha!
Chyba dorastam, dojrzewam - alleluja!

Czy pisiorek, czy pipuszka
Nieistotne co w tych brzuszkach.
Byle malec nasz kochany
został zdrowo powitany!

Tadaaaaaaaaam! :-D

alez sie naczytalam o tym pienieniu i nie pienieniu:)
az przez chwile bylam gotowa jutro sie z rana testowac, ale pewnie jak sie obudze to jak codziennie bede za leniwa .. no i przyjdzie mi czekac na moje USG 3 listopada :)

reklama
Do góry