reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
Tak wogóle ja trzymam kciuki żeby były same dziewczynki.... Bo w ten weekend koleżanka rodziła w jednym szpitalu i w sobote urodizło się 10 chłopców i 4 dziewczynki. A w innym szpitalu gdzie zona kolegi rodziła w niedziele urodziło się 17 chłopców i 4 dziewczynki. Ja spodziewam się chłopca... Więc pytam się jak Ci nasi mali meżczyżni znajdą sobie żony i kogo będa podrywac jak taki niedobór dziewczynek jest....????

u mnie dziewczynka, w 18 tyg na usg nieśmiało lekarz to powiedział, a dzisiaj na usg w 21 potwierdził, a z tego co mówią znajome, które do niego chodziły, raczej się nie myli w swoich przypuszczeniach:)
a śni mi się cały czas chłopak:D

Ostatnia edycja:
u mnie dziewczynka, w 18 tyg na usg nieśmiało lekarz to powiedział, a dzisiaj na usg w 21 potwierdził, a z tego co mówią znajome, które do niego chodziły, raczej się nie myli w swoich przypuszczeniach:)
a śni mi się cały czas chłopak:D

kolejny dowód na to że naprawdę śni się dowrotnie :p

A ze snami to akurat nigdy nie wiadomo ;-)
Amandla gratulacje!!!!!!!!!! :-)

Swoja droga faktycznie to przerazajace jak dominowac zaczynaja dziewczynki :szok:

Punula usmialam sie z tych zon :-D:-D

No ja mam przyszłościowe podejście d tematu. Jeszcze sie Mały nie urodzil a już się zastanawiam nad weselem heheh :pi nad tym jak on żone znajdzie jak dziewczynek tak mał się rodzi?? Tak sie objawia moje pragmatyczne podejście do życia :phehe

ja zrobie test rano bo musialam wyjsc z domu a teraz to juz mi sie nie chce wiec Wam powiem co i jak - powino sie pienic przeciez mam miec syna

mi sie nie pienilo z sody oczyszczonej ale usg za tydzien wiec zobaczymy czy sie sprawdzi ;-)
bo pieni sie na chlopaka a ja wam powiem ze wczesniej snily mi sie dziewczynki 2 razy a teraz chlopak i co ja mam miec sny rozne ;-)

reklama
Do góry