reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
Angel :) mi wszyscy wokół chłopaka wmawiali a mi się śniło maleństwo w takim pastelowym różowym rożku i białym bodziaku :-D:-D:-D:-D i nosiłam je na rękach , a ona tak się zacieszała do Mamusi :-):-):-):-) także sny czasem działają podświadomie - więc może... ;-);-);-)

to ja coś sprawdzę w takim razie.
dzis też sobie zrobiłam ten sodowy teścik (bla,bla - co za bzdury:p)
nie powiem co wyszło.
powtórzę go jutro. - haha!:-D

ps. gdzies cos było mówione/pisane, ze taki test sie robi w 10 tyg.

te wszystkie niby testy to bujda na 102:p

przypomniała mi się pewna historia odnośnie płci, porodu itp ...
a co za tym idzie... przychodzi mi na mysl jedno pytanie... otóż :
co sie dzieje z sodą jeżeli kobieta ma w brzuszku obojniaczka? (tfu, tfu - oczywiście nie mamy obojniaczka!) ... ale są takie przypadki - nie sądziłam , ze tak blisko nas. (swoją drogą...powiem wam, ze musi byc to cięzkie, gdy rodzice słyszą , ze mają obojniaczka....i te badania kim jest bardziej...potem wybór rodzicow kim chcą by był... zabiegi, operacje... oj nieciekawie, oj nie...)

Tak mi się jakos przypomniało i mnie naszło, by zadac pytanie jak to jest w takim przypadku:)

a teraz zas znikam, bo kukam dzis z doskoku.

Ahh nie wiem sama ;-) Mówi się o intuicji matki.. ale ja naprawde nie wiem.. moze tak od poczatku nastawiłam sie z tym chłopcem , ze nieumiem sie wsłuchac w siebie? ;-)

Manta nie badz taka :-D

No nie, jakie babskie towarzystwo. :p Ciekawa jestem bardzo, czy komuś się spieni, czy tylko moja koleżanka taka wyjątkowa. :D

odobno śni się odwrotnie.... Mi sie śniło że w łóżeczku leży dziewczynka i że jej pampersa zmieniam... A w brzuszku chłopiec mieszka :p

reklama
Do góry