reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dzidziusia

Właśnie takich niespodzianek się boję, człowiek się nastawi na córcię, kupi prawie wszystko różowe ;D i co........chłopaczek będzie śmigał na różowo? :D A jakbym rodziła przez cc, to nie wiem czy bym nie podejrzewała, że mi dziecko podmienili, gdyby mi chłopaka przynieśli ;D. Nie no oczywiście najwazniejsze żeby było zdrowe ;)

reklama
Ja się nie mogę powstrzymać, poza tym sama mam większość różowych rzeczy bo bardzo lubię ten kolor i uwazam, że mi w nim do twarzy i jakoś tak odruchowo łapię wszystko co różowe. ;D

Mamuska gratulacje !!!!! A co do kupowania rozowych ciuszkow to ja tez staram sie powstrzymywac (nieraz niewytrzymuje i kupie :laugh: ) moja kumpela tez miala ten problem bo 2 dni przed porodem jej powiedzieli ze to jednak chlopak :laugh: a tu juz wszystko w dziewczecych kolorkach :laugh: i wozek i posciel :laugh: powiem ze rozczarowania a raczej szkou niedalo sie ukryc :laugh: ale najwazniejsze ze chlopak duzy i zdrowy :laugh:
Ale to nic bo u mnie wszyscy mowili ze to chlopak a na USG 4D lekarz powiedzial ze to dziewucha ale ja tam z mama nie jestesmy przekonane bo cos tam wystaje miedzy nogami ale gin powiedzial ze to raczej lechtaczka niz pisior :laugh: ale zrobie zdjecie z filmiku i wam pokaze :laugh:

Też o tym słyszałam, o częstych (zbyt częstych) pomyłkach, zmiany dziewuszki na chłopczyka..Ale czy też jest możliwe z chłopczyka na dziewuszkę??????? (tym bardziej że "ORGAN" powiększony na maksa??)
Ja bym się tam na córcię nie obraziła.. Ale same zobaczcie

Kallusia siusiak wyrazny :D ;) .. ja mam teraz 1 sierpnia USG znowu ... napewno bede chciala jeszcze raz zobaczyc klejnociki ;)

Ja w czwartek ide na USG to zapytam znowu ciekawe co mi tutaj powiedza :laugh: jak powiedza :laugh: ale bylby numer jakbysmy sie znowu na Jaska musieli przerzucic :laugh: ale co tam zdrowko naszej pestki najwazniejsze :laugh:

u nas po ostatnim usg wyszło że to znowu chłopczyk Mateusz albo KAcper choć jeszcze to się może zmienić ;D

reklama
Do góry