reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dzidziusia

reklama
Dziewczyny - bylismy u gina i na razie lekarz orzekł, że na 75% jest Franek. Trochę kręcił, na początku twierdził, że to na pewno ptaszek, a potem stwierdził, że chyba pępowina. Mąż to wszystko widział i stwierdził, że jeśli "to" było ptaszkiem to jest już dumny z syna i jego rozmiarów ;D ;D ;D ;D. 11 sierpnia sprawdzimy znowu. Pozdrawiam :) :) :)

Dziewczyny gratuluję serdecznie córeczek i syneczków ;D ;D ;D
Wszyscy już dopisani do listy ;)

Czarodziejka ja dopiero zauważyłam, że synkowi chcesz dać na imię Maciek!!! Ponieważ sama mam Maćka, to czuję sie w obowiązku ostrzec Cię!!!!  ;)  Zanim tak nazwałam synka ostrzegano mnie, że Maćki są strasznie niegrzeczne, ale ja to zignorowałam. Efekt jest taki, że męczę się z najbardziej rozwierconym, najbardziej rozkrzyczanym, najbardziej energetycznym dzieckiem na świecie a wszystko przez to, że coś mnie podkusiło dać mu akurat tak na imię!!!!  ;) Muszę być jednak sprawiedliwa i dodać, że coś za coś, bo mam w domu jednocześnie najinteligentniejsze i najsłodsze dziecko na świecie i oczywiście wszystko przez to imię  ;D  ;) Także się dobrze zastanów, ale żeby nie było, że nie ostrzegałam...  :D

Mamuska, mnie koleżanki ostrzegają przed Alicją bo "wszystkie Alicje to wariatki". Dla mnie to bzdura totalna, wszystko zależy od usposobienia i charakteru dziecka a nie od tego jakie imię mu rodzice dadzą. Moja siostra ma Miłosza i nie wiem czy Twój Maciek byłby w stanie się z nim równać, ja bardziej niegrzecznego dziecka jak żyję nie widziałam, czasami miałabym go ochotę rozszarpać na strzępy :mad: (oj chyba nie mam cierpliwości do dzieci ;D), poza tym jest potwornie rozpieszczony.

Witajcie dziewczyny!

Chciałam przekazać, że prawdopodobnie będę miała dziewczynkę;)
Ustaliliśmy z mężem i rodzinką, że będzie milała na imię AMELIA, a ponieważ na świat przyjdzie w październiku (termin mam dokładnie na 7 ) więc na drugie imię dostanie Maria. Przekażcie MoniQa ;)

Gosiaczek_Ryki, wpisałam Amelke Marie na listę październikowych dzieciaczków (pierwszy post tego wątku ;) ) No i
GRATULUJE CÓRECZKI!!! :)

reklama
Gosiaczku GRATULACJE CORECZKI !!!
A co do imion to pewnie ze wychowanie jest wazne i nieraz zle, przekresla kazde nawet najlepsze imie, ale moim zdaniem cos jest w tych imionach ;) Maciek byl u nas jako drugi zaraz po Jasku :D ja z reguly opieram sie nie na modzie ale na doswiadczeniu czyli jesli mam znajomych o tym imieniu to wiem jacy mniej wiecej sa :D a Mackow mamy kilku i wiemy jakie to cholery ale bardzo dobre i kochane :D Ja jestem Anka i wiem ze rodzice lekko ze mna nie mieli :D Moj Tomek tez aniolkiem nie byl ale jak wiekszosc znajomych mi Tomkow jest skryty i nie ufa wszystkim :D co do naszej Julci to tak naprawde jeszcze zadnej nie znamy ale tak miala na imie babcia Tomka wiec wszyscy byli szczesliwi ja tam do konca niewiem czy to Zuzka nie bedzie :laugh: ::)

Do góry