reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dzidziusia

No oczywiście, że z tym imieniem to żart, ale chyba nie do końca, bo coś w tym musi być, skoro każdy kto ma Maćka mówi, że to, jak powiedziała Kallusia, taka cholera, ale bardzo dobra i kochana :)

reklama
U mnie na 100% nie wiadomo, że to dziewczynka, ale skoro lekarz mówi że prawdopodobnie to raczej powinnam mu wierzyć. Chociaż mąż mówi że wyładniałam więc już sama niewiem kogo nosze pod serduszkiem ? :)

Dziewczyny nie wiedziałam gdzie to wkleić, więc postanowiłam tu :) Widzę, że większość z Was ma już wybrane imię, ale dla tych co nie mają daję fajny link: www.skarbczyk.com

U mnie byla tak...przed ciaza mowilam wszystkim,ze bede miala napewno syna.a teraz jestem w ciazy...moi rodzice mowili mi,ze bedzie napewno chlopiec,moj facet tez to powiedzial,moja babcia i inne osoby.A czemu??Bo ladnie wygladalam.Ciaza mi sluzy.A jak poszlam 3 miesiace temu do lekarza,zeby sie dowiedziec co to za plec.Lekarz spojrzal na mojego narzeczonego i sie usmiechnal i powiedzial,ze bedziemy mieli chlopca.Ale sie cieszylismy.dla mnie nie bylo wazne czy to chlopiec lub dziewczynka.JA chce zeby bylo zdrowe:)jeszcze 3 miesiace i synus sie ur.Wybralismy dla niego imie.Bedzie mial na imie Kacper!!Moj narzeczony wybral:) 8) :D :laugh:

reklama
Ankar, Becik gratuluję synków :) Już dopisani do listy dzieciaczków (na pierwszej stronie tego wątku ;) )

Do góry