reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dzidziusia

reklama
hej Dziewczyny, bo mi wyczerpiecie limit na dziewczynki a ja też chcę!!!!!!!!!!!! :D
Dziś może wreszcie sie dowiem co dzidzia ma między nogami bo idę do innego ginekologa na USG, bo ten mój coś mi "śmierdzi" niekompetencją i wolę go sprawdzić.

Mamuska mamy dla Ciebie tez dziewczynke :D ;) .. a tak powaznie to bardzo zycze Ci dziewczynki ... siostrzyczki dla braciszka :)

Wielkie dzięki MoniQa :) Pewnie, że płakać nie będę jak będzie chłopak, bo taki Jaśko mógłby byc fanym braciszkiem dla Maćka, ale dziewczynke bym chciała głównie dla męża, bo on od zawsze marzył o córci :)

Mamuska tez ci corci zycze ;D ale jakby byl chlop to pomalu druzyne pilkarska zalozysz :laugh:
Dawaj znak jak tylko od gina wrocisz ;)

MoniQa szukaj miejsca na otwarcie jakiegoś salonu wróżbiarskiego - BĘDZIEMY MIELI CÓRCIĘ!!!!! ;D :D

Mamuska serdeczne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Marzenia czasem się spełniają ;D
MoniQa faktycznie powinnaś zmienić branżę :D
Może w takim razie nam przepowiesz czy nasz chłopczyk czasem nie przemieni się w dziewuszkę ? ;) :)

Mamuska Gratuluje Coreczki :)

Haha otwieram salon :D

Loja oj przykro mi ;) .. synus dla Ciebie pisany ... w kosciach tak czuje :D

reklama
MoniQa ja też cosik mam takie przeczucie ;D już się nie mogę doczekać żeby go poprzytulać :) :) :) :)

A tak a propo płci to wczoraj urodziła moja koleżanka i nastąpiło wielkie rozczarowanie bo z dziewuszki zrobił się chłopczyk , dziewczyna podobno w szoku bo to trzeci synek !!!!!!!!! Miała co miesiąc robione USG w tym podobno dwa razy u innego gina , (muszę się zapytać czy robiła też 3D) i za każdym razem dziewuszka :)

Do góry