reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Płeć dzidziusia

Cześć mamuśki. Na dzisiejszym USG nasza dzidzia wyglądała na córcie ::) Czyli znowu nic nie wiemy. Raz wyszedł chlopiec a dziś dziewczynka. I bądz tu mamusiu mądra. Najważniejsze ze dzidzia zdrowa, a taka niewiadoma też ma swój urok :)
Pozdrawiam

reklama
Mała_Mi zmieniamy na liście na córeczkę? No i masz racje najważniejsze że dzidziulka zdrowa! A tak w ogóle to co do płci przekonamy sie na 100% dopiero jak się dzidziusie urodzą :)

Ines nie nie zmieniaj, bo ja mam ciągle przeczucie że to chłopczyk. Może jak na następnym badaniu wyjdzie córcia to zmienimy, a teraz jeszcze nie.

Mała Mi - mam tak samo - na USg powiedzieli miże to chyba na 80% dziewczynka a ja wciąż uparcie jestem przekonana że to facet

Czas pokaże czy nasze przeczucia się spełnią

Aga, w moim przypadku raz lekarz powiedział ze to chłopiec, raz nic nie widział bo dzidzia miala złączone nóżki a ostatnio mówił ze wygląda mu na dziewczynkę. Moje przeczucie mówi mi że to chłopak, ale mówie teraz do brzucha dzidziulek, a nie jak dotąd synuś, bo jak to faktycznie córeczka to może jej być przykro ;) ze mówie do niej na "on"

Dziewczęta jest tak, jak mówiłam w tamtym miesiącu - dzidzia zdrowa i piękna i na 100% Zuzanka :laugh: :laugh: :laugh: Oboje z mężem widzieliśmy na ekraniku USG przepiękną sikorkę!!!
Bardzo się cieszymy i cała rodzinka też!!!

reklama
Do góry