Cześć Dziewczyny Nasza dzidzia jest bardzo wstydliwa i nie chciała nic pokazać A gin też tylko szybciutko przejechał po brzuchu bo stwierdzil że nie będziemy dziecka denerwować bo dopiero tydzień temu było robione USG , .........ale mam pecha bo już drugi raz maluch na USG spał
reklama
Moisiu gratuluje. Bardzo się cieszę z Waszego szczęścia.
Jedak wróża ze mie żadna bo obstawiałam córeczke
Buźka dla Dawiadka :-*
loja, trzymam kciuki żeby następnym razem dzidzia pokazała co ma między nóżami
Jedak wróża ze mie żadna bo obstawiałam córeczke
Buźka dla Dawiadka :-*
loja, trzymam kciuki żeby następnym razem dzidzia pokazała co ma między nóżami
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Mała Mi niom ja tez myslalam ze cora u mnie w brzuszku siedzi... a tu taka mila niespodzianka ... rozrabiaka Dawidek
Loja moj synus tylko na poczatku ladnie "rozkraczyl" sie przed Nami ;D ... pozniej juz nie chcial pokazac siusiaka ... nastepnym razem Twoja dzidzia tez pokaze napewno
Loja moj synus tylko na poczatku ladnie "rozkraczyl" sie przed Nami ;D ... pozniej juz nie chcial pokazac siusiaka ... nastepnym razem Twoja dzidzia tez pokaze napewno
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
gratulacje!! witamy DAWIDKA
MoniQa gratuluję Syneczka!!!!
No i patrzcie, listy nam MoniQa nie popsuła :laugh: :laugh: Dalej pięknie na przemian idzie
No a my z Małą_Mi nie nadajemy się na cyganki Myślałam ze bedzie dziewczynka A co do przepowiedni ludowycch co do płci to ja w nie nie wierze... Mi tyje tylko brzuch, reszta schudła nawet, apetyt mam na wszystko (słodkie też od pewnego czasu jem i to dużo) a na początku ciąży było tylko ostre i kwaśne a na słodkie nie mogłam patrzeć! A no poza kakao, bo tego to szklankę codzień rano do pewnego momentu ciąży wypijałam
Nie odezwała się Reni do nas... ale wg. listy to u niej dziewczynka ;D
agazet
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Gratuluję wszystkim mamusiom córeczek i synków dziewczyny, ja mam USG 12 czerwca(poniedziałek), może powiecie mi, kogo (w kolejności) powinnam nosić po serduchem, żeby "nie popsuć" listy ??? ??? zobaczymy, czy się sprawdzi
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Agazet z tego co wyliczam ja to u Ciebie w brzuszku zamieszkuje dziewczynka ... oczywiscie moge sie mylic : .. ale .. a czujesz ze kogo chowa Twoj brzuszek ??
Ines dokladnie ja tez juz przestalam wierzyc w to ze jak cos tam to na dziewczynke, a jak cos tam innego to na chlopca ... ja mam brzuszek "chlopiecy" ale apetyt "dziewczecy" ;D
Ines dokladnie ja tez juz przestalam wierzyc w to ze jak cos tam to na dziewczynke, a jak cos tam innego to na chlopca ... ja mam brzuszek "chlopiecy" ale apetyt "dziewczecy" ;D
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Ja tak na chwile - goscinnie. Ines GRATULUJE DZIEWCZYNKI! MoniQa GRATULUJE CHLOPAKA! A wszystkim Pazdziernikówkom gratuluje połowy dystansu! Teraz juz z górki!
Pozdrawiamy! Ola i Olek! ;D
Pozdrawiamy! Ola i Olek! ;D
reklama