reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dzidziusia

MoniQa, oby się sprawdziło, to co przewidujesz :) moja druga połowa bardzo chce dziewczynkę... :) a mi to właściwie obojętne, ale jeśli chodzi o przeczucia, to mi sie wydaje, że siedzi sobie we mnie mały chłopczyk ;)

reklama
Irlandia napisała że teraz to już z górki, a mi się jedak wydaje ze teraz to się dopiero zaczną schody :( Juz jest coraz ciężej oddychać czasami, boli kręgosłup, szybciej się męcze itp,itd .....
Oby sprawdziło się jednak to co mówi Irlandia ...

MoniQo GRATULUJE SYNKA.....
ja na USG mialam isc dzisiaj ale zostało przełożone na "za tydzień" czyli 12 czerwca.......i jak sie tylko dowiemy kto sobie mieszka w srytości łona od razu napisze....choć czuje że Syneczek :-)

Cześć dziwczyny
miałam problemy z netem przez weekend - na usg byłam ale nic nie widziałam a lekarz powiedział że płci nie określi bo już kiedyś jako młody lekarz miał problemy jak sie raz pomylił i teraz już płci nie określa - więc nic nie wiem buuuuu.
ale zaraz się zapisuje na USG genetyczne mam nadzieje, ze długo nie będe czekać.
MoniQ gratuluję suneczka - super że już wiesz :D

Agazet mam nadzieje ze bede dobra wrozka ;) ... trzymam kciuki ;) .. moj mezus tez chcial corke  ( tak mowi, ale .. ;D ) .. ale z synka jest bardzo bardzo bardzo mucios zadowlony ;D ;)

Mała_Mi jesli masz trudnosci z oddychaniem, znaczy ze masz wysoko brzuszek :) ... ja mam odwrotnie.. moj maluch na pecherzu mi czesto siada i ... co 5 min. latam do wc ... wydaje mi sie ze mi sie chce, a tu Dawidek sobie jaja z mamy robi ;D

Czarodziejka dziekuje :-* mam nadzieje ze juz niebawem tez sie dowiesz kto siedzi w brzuszku :) ... oj a jak bedzie syneczek to bedziemy obie na "niebieskie" zakupy dralowac ;D ;)

Renik buu .. a myslalam ze bedziesz wiedziec .. ja juz zaplanowalam ze u Ciebie dziewczynka ;D ... koniecznie zapisz sie na to genetyczne :)

Kurcze moj mezus oszalal na punkcie Dawidka .. Dawidek to , Dawidek tamto.. to dla Dawidka, itd, itp ;D ... szaleje z zakupamy do pokoju Dawidka i dla Dawidka ::) ... normalnie zakochany tatus ;)

Bużka dziewczeta :)

witajcie, do mojego usg pozostało 11 dni, juz zaczynam sie denerwować powolutku ;)
pozdrawiam, miłego dnia życzę wszystkim mamusiom

Evoska, Mała_Mi wybrałyście już imiona dla synków? Jeśli tak, i będziecie chciały zdradzić ;) to czekam na informację, by uzupełnić imiona na liście na pierwszej stronce :)

Basiaw czekamy na wyniki Twojego USG! :) Spokojnie... będzie na pewno dobrze no i ciekawe kogo tam nosisz... Może parka? :)

reklama
Moniqa gratuluję Syneczka!!!!![size=10pt] Jak widać ze mnie tez żadna wróżka, bo ja przewidywałam u Moni córcię :laugh:

Do góry