reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Płeć dzidziusia

Renik  pomysl ze to juz w tym miesiacu, ale fakt.. ja juz sie doczekac nie moge Twojego USG, a co dopiero Ty  ;)

Basiu ojoj ... czekamy na wiesci kto kryje sie w brzuszku ... obstawiam ze parka ;)

Nadia dziekuje :-* ... teraz obie czekamy na Naszych synalkow :)

reklama
Informuję, że..maluszek u nas to przecudowny SYNUŚ!!! Mężuś oszalał z radości (bardzo chciał synalka, choć mówił że i córa to też fajnie)
No to chyba wyłamałam się z rytmu syn-córka-syn..
Maluch przepięknie zaprezentował swoje geny już przy pierwszym położeniu gowicy.
Słodki jest..Będzie SZYMONEK Maciej

Kasia gratuluję Synusia!!!​
;D

Już dopisałam do listy :) No i faktycznie się wyłamałaś ;) Ładnie to tak psuć listę ;) ;) ;D

Ej,no chciałam powiedzieć że wcale się nie wyłamałam..po prostu u dziewczynek gdzie nie chciał maluszek się pokazać, lub przesunięte USG, to skoro powstała nam luka..to jest babeczka, nie??? (zawsze trzeba znaleźć jakieś wytłumaczenie,hihi)
Jak mężuś wstanie i już odreaguje wrażenia to zeskanujemy naszego SZYMUSIA i pokażemy oczywiście.

Kasiu Gratuluje Szymeczka :)   czekamy na fotki malucha :) ... mezus Kasi wstawaj spiochu ;D

Chlopaki gora hihi ;) ;D

gratulacje Kasiu! na razie u nas chlopcy prowadza :) a juz myslalam, ze same dziewczyny sie rodza, bo u wszystkich moich znajomych ostanio coreczki! czekamy na fajnych chlopakow dla naszych slodkich coreczek :D :) :D

reklama
Dopiero wczoraj znalazlam te stronke oraz ten wateczek :) :)...Ja tez oczekuje mojego Dzidziusia w pazdzierniku, a obecnie konczymy 23 tc. Mimo iz juz jestem po polowkowym USG to jednak nie udalo nam sie zobaczyc czy bedzie coreczka czy synus. Dzieciatko podczas badania bawilo sie i robilo fikolki - i najpierw lekarz stwierdzil ze bedzie "sliczna dziewczynka" a po minucie "ale...cos tam jest" a Maluszek w tym czasie odwrocil sie na bok, nozki skrzyzowal i nie pokazal kim jest. Ale w przyszlym tygodniu mam kolejne USG (jak do tej pory mam USG co 4 tyg poniewaz musze byc pod intensywniejsza opieka) i byc moze Dzidzius pozwoli podpatrzec kim jest.
Bardzo ciesze sie ze znalazlam ten watek, bardzo mi jest pomocny tym bardziej ze nie mieszkam w naszym kraju.

Do góry