reklama
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Renik - dziś
MoniQa - dzis
kto następny??
Ja - dopiero w środe
MoniQa - dzis
kto następny??
Ja - dopiero w środe
Mi też się wydaje że u MoniQi to córcia siedzi.
Gwiazdeczko mój lekarz mówi że dzieczynki częściej niż chłopcy zaciskają nóżki, chyba są bardziej wstydliwe.
Może u Ciebie w brzuszku jest dziewczynka ??
Gufi, gratuluje córeczki
Gwiazdeczko mój lekarz mówi że dzieczynki częściej niż chłopcy zaciskają nóżki, chyba są bardziej wstydliwe.
Może u Ciebie w brzuszku jest dziewczynka ??
Gufi, gratuluje córeczki
Czarodziejka
Fanka BB :)
...ja także z niecierpliwocią czekam na informację czy w naszym domku zagości synuś czy córeczka....
...wewnętrznie czuję że w skrytości łona zyje sobie Macius....ale może mylę sie....a zachciankami zywieniowymi nie bardzo sie sugeruję...
USG mamy za 2 tygodnie......juz sie nie moge doczekac....
Jak bede cosik wiedziala napisze
...wewnętrznie czuję że w skrytości łona zyje sobie Macius....ale może mylę sie....a zachciankami zywieniowymi nie bardzo sie sugeruję...
USG mamy za 2 tygodnie......juz sie nie moge doczekac....
Jak bede cosik wiedziala napisze
ja tez mam usg za dwa tygodnie i tez nie moge sie doczekac, juz dawno chyba na nic z taką niecierpliwoscia nie czekałam, mam nadzieje ze mnie maluszki nie rozczarują i pokażą pokornie co między nóżkami maja, szczerze mówiąc to w duchu licze na dziewczynki, ale jak będą chłopaki to też sie bede cieszyła, byle zdrowe były
nadia
Gufi gratuluję Córeczki !!!! Bardzo ładne imiona wybrałaś
Ja obstaję że u Moniqi mieszka córcia, a u Renik chłopiec Dziewczyny czekamy z niecierpliwością na wieści
A mnie może w eekend uda się załapać na darmowe usg 4d podczas akcji w centrum handlowym (bardzo bym chciała żeby nam się udało :, bo jeśli się nie uda to chyba będę zmuszona odpuścić sobie ten wydatek : )
Ja obstaję że u Moniqi mieszka córcia, a u Renik chłopiec Dziewczyny czekamy z niecierpliwością na wieści
A mnie może w eekend uda się załapać na darmowe usg 4d podczas akcji w centrum handlowym (bardzo bym chciała żeby nam się udało :, bo jeśli się nie uda to chyba będę zmuszona odpuścić sobie ten wydatek : )
reklama
gufi
dzieki za wszystkie gratulacje moja corcia na usg strasznie sie wypinala "do kamery"