reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dzidziusia

Ale jutro nas czeka ekscytujący dzień!!! :) Mam nadzieję że wszystkie dzieciaczki pokażą ładnie do USG co tam mają :)

reklama
A ja jestem następna w kolejności - poniedziałek na wieści kto tam siedzi u mnie..oj,juz nie mogę się doczekać

Agus, dokladnie :) ... a jaki maluch ruchliwy .. z anic w siwecie nie chcial dac zrobic sobie zdjecia ::) ... w srode bede miala plytke z filmem, wtedy pokaze tego malego szkrabika ciotkom :)

hmm..to teraz kto? Córeczka?? No zobaczymy. Ja następna chyba w kolejności bo na poniedziałek. Kształt mojego ewidentnie na dziewczynę (w boczki poszło, w dupcię..no choć brzusio też jest.ale nie tak imponujący jak u Moni)
Ha..Moniczqo, a jednak Twoje zachciewajki słodyczowe nie sprawdziły się..No patrząc na mojego męzusia, który zajada się słodyczami, to wcale nie dziwne...

reklama
dzieki dziewczeta :) jestem przeszczesliwa :)

Kasiu ja sie dzisiaj dowiedzialam ze wlasnie slodycze to na chlopca sie wcina ;)

Do góry