reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć dzidziusia

reklama
Podejzewam ze tak kolo 17stej wroce do domQ ... mezus juz zapowiedzial ze po USG zabiera rodzinke na "wyzerke" do knajpki ;D .... ale tak czy siak napewno sie dowiecie :) ... ale mnie tez juz ciekawosc zzera ... a im blizej tym bardziej ;D

Ojeeeeejku dopiero o 17 :( :( :( To ja smska poprosze!!! Nic nie musisz pisac tylko jedno słówko dziewczynka lub chłopiec... pliiiiiiiiiiiiiiiis :) A jak bedziesz chciala to nie zdradzę na forum za nim sama nie ogłosisz... ;)

Dzięki MoniQa HURAAAAAAAAAAAAAA :) :-* :-* :-* I mam nic nie mówić zanim sama nie powiesz na forumku? Jeśli tak będę milczec jak grób ;) ;D

no nie wiem Monika czy u Ciebie będzie syn bo całkiem możliwe że na mnie wypadnie, ;) a o której masz wizytę bo ja o 16-15, więc zobaczymy jak się mają przepowiednie Ines. Mam nadzieję, że moja dzidzia się ujawni

Renik dzisiaj masz ?? Ja mam jutro na 13sta ;) ... dawaj znac jak tylko bedziesz wiedziec co Twoj szkrabik chowa miedzy nogami :)

reklama
Nie nie bylismy, mielismy tylko "normalne " USG no i bobas zaciskal nozki tak, ze nie moglismy zobaczyc...ach moj maly wstydzioszek ;)

Do góry