reklama
nadia
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Jeszcze raz dzieki dziewczynki :-)
A apropos usg 3 i 4d, to dla tych dziewczyn którym blisko do Krakowa to 27-28.05 w Plazie (kompleks handlowy) mają sie odbywac własnie darmowe konsultacje dla kobiet w ciąży i darmowe usg 3 i 4d. Z kolei 03-04.06 to samo ma być w innej galerii handlowej, w Galerii Kazimierz. Zamierzam się wybrać i zobaczyć co i jak, bo az mi sie wierzyć w to nie chce ale tak wyczytałam w czerwcowym numerze "Mamo to ja" i mój tato czytał w lokalnej gaziecie.
Acha natomiast w Szczecinie ta akcja ma być 24-25.06 w jakimś Słoneczne C H na ul. Struga 18; a Wawie ma być 01-02.07 na Sadyba Best Mall ul. Powsińska 31
A apropos usg 3 i 4d, to dla tych dziewczyn którym blisko do Krakowa to 27-28.05 w Plazie (kompleks handlowy) mają sie odbywac własnie darmowe konsultacje dla kobiet w ciąży i darmowe usg 3 i 4d. Z kolei 03-04.06 to samo ma być w innej galerii handlowej, w Galerii Kazimierz. Zamierzam się wybrać i zobaczyć co i jak, bo az mi sie wierzyć w to nie chce ale tak wyczytałam w czerwcowym numerze "Mamo to ja" i mój tato czytał w lokalnej gaziecie.
Acha natomiast w Szczecinie ta akcja ma być 24-25.06 w jakimś Słoneczne C H na ul. Struga 18; a Wawie ma być 01-02.07 na Sadyba Best Mall ul. Powsińska 31
nadia
No niestey tylko te trzy miasta były wymienione :/ Ale pewnie tak jak piszesz będą tłumy, a poza tym jakoś nie jestem pewna i przekonana czy chcę by inny gin mnie i synka oglądał : Ale pojechac chyba pojadę i zobaczę na jakich zasadach jest ta akcja. A właśnie ktoś mi ostatnio mówił że w sumie przez całą ciążę nie powinno się poddawać dzidzi dłużej niż 1,5 godz. badaniom usg : Słyszałyście o tym, czy sa jakies przeciwwskazania do usg? Ja przyznam że mam robione usg co miesiąc, z czego się cieszę bo bym nie wytrzymała dłużej niż 30 dni nie widząć swojego szkraba
reklama
PaulinaAnna
A ja slyszalam ze dziecko nie lubi usg, ponoc naduszanie na brzusio glowica aparatu jest nie przyjemne co mozna zobaczyc w dalszej ciazy. W Holandii to podchodza do tego ze skoro nie ma zagrozenia to nie trzeba robic ponad miare, wiec jest 1 usg okolo 12tc gdzie miezy sie i sprawdza wszystko i dopiero potem okolo 20tc. Dodatkowo mozna isc na platne usg 3d/4d i dowiedziec sie co sie nosi pod serduszkiem, gdyz lekarz w szpitalu tego nie powie Tobie
Istna masakra, jak dla mnie. Zazdroszcze tym co wiedza co maja, ja mam slodka nadzieje ze ja trafia na wizycie na milego ginekologa i mi powie jesli dojrzy co trzeba .
Istna masakra, jak dla mnie. Zazdroszcze tym co wiedza co maja, ja mam slodka nadzieje ze ja trafia na wizycie na milego ginekologa i mi powie jesli dojrzy co trzeba .