reklama
Rozwiązanie
Mała.czarna
Fanka BB :)
Powiem Ci ze ja mialam w 3 dniu cyklu 36 i lekarz mi powiedzial ze wynik ok nie ma narazie po co zbijac. Ale babka mi mowila ze na hormony wszyatko ma mega wplyw
reklama
G
guest-1713165905
Gość
No wlasnie powtórzę dla pewności zobaczę specjalnie od 2 dni mało ruchu i stresuPowiem Ci ze ja mialam w 3 dniu cyklu 36 i lekarz mi powiedzial ze wynik ok nie ma narazie po co zbijac. Ale babka mi mowila ze na hormony wszyatko ma mega wplyw
G
guest-1713165905
Gość
Nie powtarzałam badania. Pójdę zobaczę co lekarz powie. W sumie mam regularnie okres, śluz płodny itp nie zauważyłam u siebie jakiś zmian. Myślicie ze mimo takiej bety możemy się strać? Czy lepiej ją zbic, już sama nie wiem, tyle czasu czekałam na ten lipiec że oszaleje..
Zrobilam wszystkie badania u rodzinnego lekarza, poszlam do ginekologa żeby sprawdzić czy wszystko okej ginekologicznie, zaczelam brać Pregna Start. Kupilam testy owulacyjne na allegro i w następnym cyklu od razu próbowałam z nimi w momencie owulacji działaliśmy i udalo sie z
a pierwszym razem dzisiaj już 22tydzien.
Ja właśnie tez kupiłam testy owulacyjne ale w Rossmann i będziemy próbować akurat zaczynają mi się dni płodne. Mi lekarz ginekolog kazal brać przede wszystkim magnez i kwas foliowy. Mam nadzieję ze nam tez sie uda.
jakiego testu używałaś pamiętasz może firme?Zrobilam wszystkie badania u rodzinnego lekarza, poszlam do ginekologa żeby sprawdzić czy wszystko okej ginekologicznie, zaczelam brać Pregna Start. Kupilam testy owulacyjne na allegro i w następnym cyklu od razu próbowałam z nimi w momencie owulacji działaliśmy i udalo sie za pierwszym razem dzisiaj już 22tydzien.
Ragda
Fanka BB :)
Dokladnie to zamawiałamjakiego testu używałaś pamiętasz może firme?
20x TESTY OWULACYJNE 2 CIĄŻOWE STRUMIENIOWE CZUŁE - 8978357548 - oficjalne archiwum Allegro
Informacje o 20x TESTY OWULACYJNE 2 CIĄŻOWE STRUMIENIOWE CZUŁE - 8978357548 w archiwum Allegro. Data zakończenia 2020-04-28 - cena 29,99 zł
allegro.pl
reklama