reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Planowanie ciąży.

naturalna

Zaciekawiona BB
Witam kobietki. Jak przygotowujecie się na ciążę? Jakieś witaminy, badania? Może są tu kobiety ktore mają już jedno dziecko i powiedzą coś wiecej.

reklama
reklama
Nie powtarzałam badania. Pójdę zobaczę co lekarz powie. W sumie mam regularnie okres, śluz płodny itp nie zauważyłam u siebie jakiś zmian. Myślicie ze mimo takiej bety możemy się strać? Czy lepiej ją zbic, już sama nie wiem, tyle czasu czekałam na ten lipiec że oszaleje..

Zrobilam wszystkie badania u rodzinnego lekarza, poszlam do ginekologa żeby sprawdzić czy wszystko okej ginekologicznie, zaczelam brać Pregna Start. Kupilam testy owulacyjne na allegro i w następnym cyklu od razu próbowałam z nimi :) w momencie owulacji działaliśmy i udalo sie z
a pierwszym razem :) dzisiaj już 22tydzien. :)

Ja właśnie tez kupiłam testy owulacyjne ale w Rossmann i będziemy próbować akurat zaczynają mi się dni płodne. Mi lekarz ginekolog kazal brać przede wszystkim magnez i kwas foliowy. Mam nadzieję ze nam tez sie uda. 😀

Zrobilam wszystkie badania u rodzinnego lekarza, poszlam do ginekologa żeby sprawdzić czy wszystko okej ginekologicznie, zaczelam brać Pregna Start. Kupilam testy owulacyjne na allegro i w następnym cyklu od razu próbowałam z nimi :) w momencie owulacji działaliśmy i udalo sie za pierwszym razem :) dzisiaj już 22tydzien. :)
jakiego testu używałaś pamiętasz może firme?

reklama
❤️❤️😁

Załączniki

• IMG20201111131332.jpg
    IMG20201111131332.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 108
Rozwiązanie
Do góry