reklama
Ale ja też niczego nie reklamuję, mówię tylko co ma dobry skład i spełnia dzienne zapotrzebowanie na dane witaminy dla kobiety starającej się o ciążę.Ja nic nie reklamuję tylko mówię o własnym doświadczeniu. U mnie się sprawdził. 3 miesiące przed staraniem zaczęłam go stosować i bez obserwacji u ginekologa po pierwszym cyklu starań jestem w ciąży
A ja nie bralam żadnych witamin, i zaszlam od razu, to co, mam mówić że wszystkie witaminy są zbędne bo u mnie to się sprawdziło?
Zazuu
Fanka BB :)
Wiecie, że od witamin nie zachodzi się w ciążę? To że je brałyście i zaszłyście w pierwszym drugim czy 3 cyklu nie sprawiło, że od tego właśnie zaszylyscie w ciążę.
A co do witamin to polecam puerie uno. Również można poczytać o niej u Pana tabletki i ma fajniejsze proporcje kwasu foliowego od mama dha premium plus, które też jest bardzo spoko
A co do witamin to polecam puerie uno. Również można poczytać o niej u Pana tabletki i ma fajniejsze proporcje kwasu foliowego od mama dha premium plus, które też jest bardzo spoko
Key1994
Zaangażowana w BB
Nie chcę się tutaj przekonywać i wywoływanie jakieś burzy więc napiszę ostatni komentarz. Nie twierdzę, że od witamin zaszłam w ciążę, ok można to było tak zrozumieć mój błąd. Chodzi mi o to, że wcześniej robiłam podstawowe badania zanim zaczęłam stosować witaminy i 2,5 miesiąca po zastosowaniu powtórzyłam i miałam lepsze wyniki. Ale też nikogo nie zmuszam, po prostu opisuję moją sytuację, chociaż jak widzę już się nie będę odzywać. Pozdrawiam Wszystkich.
Kinnia95
Ja przed ciążą brałam tylko kwas foliowy. W ciąży biorę mama dha premium plus.2 grudnia usunięto mi lewy jajowód z powodu ciąży pozamacicznej lekarz po badaniach powiedział że jest ok i mogę starać się o kolejne dziecko jak szybko udało wam się zajść w zdrową ciążę czy brałyscie jakieś leki lub witaminy mi gin kazał brać tylko kwas foliowy.
Owulacja
Brałam Femibion w ciąży i pamiętam, że w którymś tam było dhaTak samo odradzam femibion dla kobiet będących w ciąży. Nie zawierają dha. Nie kupujmy wszystkiego, co reklamują, plis
W femibion 0 brak kwasów omega, w 1 brak kwasów omega, w 2 jest tylko 200mg a zalecana ptg to 600-1000mg, w 3 to samo - tylko 200 mg a należy przyjmować 600-1000. Ogólnie nie polecam tych witamin, mało witaminy D, i pamiętam że wypadały drogo.Brałam Femibion w ciąży i pamiętam, że w którymś tam było dha
reklama
Owulacja
Czyli jednak coś tam ma z tego DHA i nie tak kompletnie od czapy, że dopiero od któregoś momentu wdrożonyW femibion 0 brak kwasów omega, w 1 brak kwasów omega, w 2 jest tylko 200mg a zalecana ptg to 600-1000mg, w 3 to samo - tylko 200 mg a należy przyjmować 600-1000. Ogólnie nie polecam tych witamin, mało witaminy D, i pamiętam że wypadały drogo.
Załączniki