reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plamienie

Hej. Może ktoś tu miał podobnie I mi coś podpowie. Byłam na wizycie u ginekologa 3 stycznia I to był 10 dzień cyklu. Na usg był widoczny pęcherzyk z prawej strony, na kolejnej wizycie byłam 9 stycznia to był 16 dzień cyklu i pęcherzyk pękł. Przez wszystkie te dni czułam dość mocne kłucie z prawej strony. 15 dnia cyklu pojawiło się u mnie plamienie i trwa do dzis (20 dzień cyklu) i wciąż odczuwam lekkie kłucie Co jakiś czas. Co to moze znaczyć?
Kolejna wizyte mam dopiero za tydzień i się stresuje.
Temperatura z dzisiaj 1.5 godziny po wstaniu 37.3.
Z góry dziękuję za odpowiedź. :)

reklama
Jeżeli współżyłas w dni płodne zawsze jest szansa na ciąże (bo przypuszczam na tym Ci zależy) najlepiej skontaktować się z lekarzem w sprawie plamien i zrobić test w dniu spodziewanej miesiączki :)

Jeżeli współżyłas w dni płodne zawsze jest szansa na ciąże (bo przypuszczam na tym Ci zależy) najlepiej skontaktować się z lekarzem w sprawie plamien i zrobić test w dniu spodziewanej miesiączki :)
Taak, no właśnie staramy się od 1.5 roku i nigdy nie miałam wlasnie takiego plamienia od momentu pęknięcia pecherzyka. Zazwyczaj się zdarzało ok. tygodnia przed spodziewana miesiączką.

Taak, no właśnie staramy się od 1.5 roku i nigdy nie miałam wlasnie takiego plamienia od momentu pęknięcia pecherzyka. Zazwyczaj się zdarzało ok. tygodnia przed spodziewana miesiączką.
Możesz plamić w okolicach owulacji i jest to zjawisko naturalne.Jeśli jednak plamienia nie ustąpią zapisz się do lekarza.
Jeśli @ nie przyjdzie zrób test. Jednak tego plamienia nie łączyła bym z ciążą.

Do góry