L
Luizka88
Gość
witam, chciałabym zasięgnąć waszej porady. Trzy okresy (ale słabsze) negatywny test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie rozumiem pytania ? Jest okres to ciąży nie ma ,a to ze jest inny niż zawsze , to co ? Każdej sie zdarza inny cykl, z przeróżnych powodówwitam, chciałabym zasięgnąć waszej porady. Trzy okresy (ale słabsze) negatywny test?
Plamienie implantacyjne zazwyczaj trwa od 3-6 dni, ale wszystko zależy od kobiety. Ogólnie nie przekracza 7 dni. Kolor to jasno rozowy raczej mało obwity lub brązowo brunatny. Główną cechą to brak skrzepow jak przy okresie i brak bólu pleców. Tylko delikatne skurcze lub kłucie.A czy możliwe, że implantacja trwa dłużej niż te magiczne 3 dni? Wszędzie w internecie piszą o max. 3 dniach. U mnie takie plamienia pojawiły się w czwartek późnym wieczorem, potem cały łikend raz coś było, raz nie. Jeszcze wczoraj (w poniedziałek) z rana widziałam taki śluz w kolorze właśnie kawy z mlekiem, dziś już czysto ... Okresu powinnam dostać w przyszły weekend, dziś zrobiłam test i jest negatywny.
Plamienie implantacyjne zazwyczaj trwa od 3-6 dni, ale wszystko zależy od kobiety. Ogólnie nie przekracza 7 dni. Kolor to jasno rozowy raczej mało obwity lub brązowo brunatny. Główną cechą to brak skrzepow jak przy okresie i brak bólu pleców. Tylko delikatne skurcze lub kłucie.A czy możliwe, że implantacja trwa dłużej niż te magiczne 3 dni? Wszędzie w internecie piszą o max. 3 dniach. U mnie takie plamienia pojawiły się w czwartek późnym wieczorem, potem cały łikend raz coś było, raz nie. Jeszcze wczoraj (w poniedziałek) z rana widziałam taki śluz w kolorze właśnie kawy z mlekiem, dziś już czysto ... Okresu powinnam dostać w przyszły weekend, dziś zrobiłam test i jest negatywny.
No to są brednie trochę. 3-6 dni? Chyba mówisz o skąpym okresie. Plamienie implantacyjne to czasami ledwo zauważalne krople krwi w śluzie, ewentualnie koloru brązowego. Ponadto plamienie implantacyjne zdarza się rzadko. To nie tak ze każda kobieta je ma. Nie strasz dziewczyny, bo Zaraz sobie do głowy dobierze, ze każdy słabszy okres to plamienie implantacyjne. Ja jak żyje na tym świecie to nie słyszałam, żeby plamienie inflacyjne trwało 6 dniPlamienie implantacyjne zazwyczaj trwa od 3-6 dni, ale wszystko zależy od kobiety. Ogólnie nie przekracza 7 dni. Kolor to jasno rozowy raczej mało obwity lub brązowo brunatny. Główną cechą to brak skrzepow jak przy okresie i brak bólu pleców. Tylko delikatne skurcze lub kłucie.
dokładnie..No to są brednie trochę. 3-6 dni? Chyba mówisz o skąpym okresie. Plamienie implantacyjne to czasami ledwo zauważalne krople krwi w śluzie, ewentualnie koloru brązowego. Ponadto plamienie implantacyjne zdarza się rzadko. To nie tak ze każda kobieta je ma. Nie strasz dziewczyny, bo Zaraz sobie do głowy dobierze, ze każdy słabszy okres to plamienie implantacyjne. Ja jak żyje na tym świecie to nie słyszałam, żeby plamienie inflacyjne trwało 6 dni
Myślę właśnie nad zrobieniem testu, ale też się naczytałam, że nie ma sensu wcześniej niż w dniu miesiączki. No i jak mówiłam teraz żadnych objawów, z piersiami nic się nie dzieje, choć mnie akurat nigdy nie bolą piersi, nawet podczas okresu itd. Postaram się wytrzymać jeszcze te 6 dni do okresu i wtedy zrobię test. Jeśli to nie było plamienie implantacyjne to nie wiem o co chodzi. Nie mam żadnych torbieli, mięśniaków itd bo niedawno robiłam wszystkie badania. No nic... pozostaje czekać, ale chciałam tu zaczerpnąć informacji.Plamienie implantacyjne może występować pomiedzy 6 a 12 dniem od owulacji, bo wtedy się zagnieżdża zarodek w macicy.
My ci nie powiemy czy go plamienie implantacyjne czy inne bo szklanej kuli nie mamy. Jeśli to było plamienie to test jutro z rana już ci wyjdzie pozytywny więc sprawdź, kup taki z czułością 10 i zrób test z porannego moczu.