reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plamienie implantacyjne. Jak wygląda?

Poczekaj cierpliwie do następnego terminu okresu. U każdej kobiety wygląda to inaczej. To samo z odstawieniem anty. Mój ginekkolog mówił, że średnio 3miesiące trwa zanim organizm się przestawi na swoje cykle, aczkolwiem płodność wraca od razu. Ciężko nam tu będzie cokolwiek powiedzieć.

reklama
No właśnie wszędzie różnie piszą .
Człowiek to by chciał wiedzieć na już :)
Fakt na pewno bym się ucieszyła gdyby okazało się że jest ciąża ale czas pokaże . Poczekam do soboty z testowaniem chyba że się @ rozkręci

Hej dziewczyny 😊 mam nieregularne cykle. Od kilku dni bolą mnie piersi, mam coś jakby mdłości, dziś 35 dzień cyklu i zaczęło się plamienie jak kawa z mlekiem jak już ktoś pisał. Nie staramy się specjalnie ale jakby się trafiło to żadna tragedia 😉, niby czuję się jak na okres ale jednak jakoś inaczej, najdziwniejsze są te mdłości. Co myślicie? Z testem jeszcze poczekam bo zdarzały mi się cykle np 37 dni

Hej dziewczyny 😊 mam nieregularne cykle. Od kilku dni bolą mnie piersi, mam coś jakby mdłości, dziś 35 dzień cyklu i zaczęło się plamienie jak kawa z mlekiem jak już ktoś pisał. Nie staramy się specjalnie ale jakby się trafiło to żadna tragedia 😉, niby czuję się jak na okres ale jednak jakoś inaczej, najdziwniejsze są te mdłości. Co myślicie? Z testem jeszcze poczekam bo zdarzały mi się cykle np 37 dni

A co mamy myśleć? To może być rozpoczynający się okres, ciąża jak i zawirowania hormonalne

Skoro uważasz że masz objawy ciążowe, to test juz wyjdzie

Cześć. Jestem tu nowa... Nie staramy się jeszcze o bobasa, ale gdyby spotkało nas to szczęście teraz to bylibyśmy najszczęśliwsi na świecie. Nie biorę tabletek, w czasie owulacji zabezpieczamy się prezerwatywą, ale... ostatnio nam pękła :D Zorientowaliśmy się przed końcem, ale jednak mogło dojść do kontaktu z prejakulatem. Wczoraj po stosunku (21dc) w śluzie pojawiła się czerwono-brązowa plamka. Nie wiem czy to mógł być objaw tej implantacji? Dodam, że jestem całkowicie zdrowa - idealna cytologia i usg (badałam się miesiąc temu właśnie w kierunku przyszłych starań), więc to nie objaw choroby. Jestem przed 30 i nigdy nie byłam w ciąży.. nie wiem co myśleć o tej plamce w sluzie. Dwa dni wcześniej (19dc) też coś takiego zauwazylam podczas wizyty w toalecie. Dokładnie taka sama brązowawa plamka w śluzie. Pozdrawiam

reklama
Cześć. Jestem tu nowa... Nie staramy się jeszcze o bobasa, ale gdyby spotkało nas to szczęście teraz to bylibyśmy najszczęśliwsi na świecie. Nie biorę tabletek, w czasie owulacji zabezpieczamy się prezerwatywą, ale... ostatnio nam pękła :D Zorientowaliśmy się przed końcem, ale jednak mogło dojść do kontaktu z prejakulatem. Wczoraj po stosunku (21dc) w śluzie pojawiła się czerwono-brązowa plamka. Nie wiem czy to mógł być objaw tej implantacji? Dodam, że jestem całkowicie zdrowa - idealna cytologia i usg (badałam się miesiąc temu właśnie w kierunku przyszłych starań), więc to nie objaw choroby. Jestem przed 30 i nigdy nie byłam w ciąży.. nie wiem co myśleć o tej plamce w sluzie. Dwa dni wcześniej (19dc) też coś takiego zauwazylam podczas wizyty w toalecie. Dokładnie taka sama brązowawa plamka w śluzie. Pozdrawiam
Najlepiej wykonać test już powinno wyjść czy to ciąża czy nie ;)

Do góry