reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plamienie implantacyjne. Jak wygląda?

Ból jajnika to równie dobrze pms. O ewentualnej ciąży dowiesz się w terminie miesiączki. Teraz nie ma co wróżyć z fusów. A teorię o bólu lewego czy też prawego jajnika to możesz sobie między bajki schować. Pierwsze objawy ciąży pojawiają się po zagnieżdżeniu wraz ze wzrostem bety.

Zupełnie nie rozumiem kto te śmieszne teorię wymyśla i kto w nie wierzy. Równie dobrze mogłabym napisać, że wyskoczył mi pryszcz na czole i był to objaw ciąży 🤦🏻‍♀️
A Pania to chyba osa użądliła :p nie trzeba od razu tak agresywnie. Lepiej wcale nie odpowiadać niz byc niemiłym . Nie temu sluzy to forum .

reklama
Ból jajnika to równie dobrze pms. O ewentualnej ciąży dowiesz się w terminie miesiączki. Teraz nie ma co wróżyć z fusów. A teorię o bólu lewego czy też prawego jajnika to możesz sobie między bajki schować. Pierwsze objawy ciąży pojawiają się po zagnieżdżeniu wraz ze wzrostem bety.

Zupełnie nie rozumiem kto te śmieszne teorię wymyśla i kto w nie wierzy. Równie dobrze mogłabym napisać, że wyskoczył mi pryszcz na czole i był to objaw ciąży 🤦🏻‍♀️
Nastepnym razem ugryź sie w jezyk zanim cos napiszesz . Porównywanie boli jajnika do pryszcza jest conajmniej smieszne , bardziej niz te teorie o ktorych wspomniałaś.

Nastepnym razem ugryź sie w jezyk zanim cos napiszesz . Porównywanie boli jajnika do pryszcza jest conajmniej smieszne , bardziej niz te teorie o ktorych wspomniałaś.
Zanim zwrócisz komuś uwagę to najpierw się sama do swoich rad zastosuj to raz. Dwa, jak się piszę bzdury to się trzeba liczyć z tym, że ktoś to poprawi. Wytłumacz mi jaka jest wg ciebie zależność, że na ciążę boli lewy jajnik. A prawy to kiedy? Na miesiączkę? Czy na biegunkę? Jajniki bolą po owulacji na zmianę, w zależności od tego, w którym pękł pęcherzyk Graffa. A nie dlatego, że będzie się w ciąży.

Zanim zwrócisz komuś uwagę to najpierw się sama do swoich rad zastosuj to raz. Dwa, jak się piszę bzdury to się trzeba liczyć z tym, że ktoś to poprawi. Wytłumacz mi jaka jest wg ciebie zależność, że na ciążę boli lewy jajnik. A prawy to kiedy? Na miesiączkę? Czy na biegunkę? Jajniki bolą po owulacji na zmianę, w zależności od tego, w którym pękł pęcherzyk Graffa. A nie dlatego, że będzie się w ciąży.
„Ból jajnika w ciąży zwykle pojawia się po jednej ze stron, w której zlokalizowany jest anatomicznie narząd. Rzadko obserwuje się dolegliwości po prawej i lewej stronie jednocześnie. Kłucie jajnika może pojawić się na każdym etapie ciąży, choć we wczesnym jej etapie obserwowane jest częściej” chociazby ten cytat mowi wlansie o tym i nie jest on wyssany z palca tylko pojawia sie na zytelnyc stronach internetowych (ten akurat z pbkm.pl) Zapytalam grzecznie, co dziewczyny o tym mysla i czy ktoras miala podobnie. Nigdy wczesniej nie mialam takich boli, dlatego wzbudził moje wątpliwości . I nie jest to bol pms (takich nigdy nie miewam). Nie trzeba pluć jadem i obrazac ludzi od razu tylko dlatego ze o cos pytaja. Dla Pani moze to byc oczywiste dla niektorych niekoniecznie.

W żadnej z moich czterech ciąż nie bolał mnie żaden jajnik.
Jak czytam takie rzeczy to się zastanawiam z jakiego wymiaru sie one biorą..?
Kazda kobieta jest inna i kazda ciaza tez jest inna. Pania jajniki nie bolały to nie znaczy ze inne kobiety maja podobnie. Wrecz przeciwnie . Pozdrawiam

Nie trzeba od razu obrazac kogos tylko dlatego ze czegos nie wie i pyta o zdanie innych. Mozna napisac grzeczniej . Wystarczy odrobina kultury. Pozdrawiam

Tak wiec ci napisałam, ze ja takich boli nie miałam w żadnej z moich ciąż.
A ty wyskoczyłaś z paszcza na inna użytkowniczke, bo ona napisała ci coś, czego być może nie chciałaś usłyszeć. Sama zaczęłaś pyskówkę wiec teraz się nie wykręcaj.

Z paszcza? Pyskówkę? U kto tu zaczyna? Ja zadałam normalne pytanie , to ta Pani nie potrafiła normalnie odpowiedzieć tylko zaczela wyśmiewać sie ze mnie. Wystarczylo odpisac normalnie.

reklama
Tak wiec ci napisałam, ze ja takich boli nie miałam w żadnej z moich ciąż.
A ty wyskoczyłaś z paszcza na inna użytkowniczke, bo ona napisała ci coś, czego być może nie chciałaś usłyszeć. Sama zaczęłaś pyskówkę wiec teraz się nie wykręcaj.
I nie wykręcam sie bo to nie ja zaczelam sie czepiać i odpisywac niemiło .

Do góry