reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Plac Zabaw

hmmmm u niego w pokoju jest kolorowo... a za bardzo kolorowych ścian nie moę robić bo ten pokój to typowa kicha: dłuuuugi na 5 m i wąski na 2,70. i na tym wąskim jeszcze na samym środku jest okno.... najgorsze ustawienie pokoju jakie istnieje

reklama
Pokój jest malutki więc wielokrotnie przechodził przeobrażenia  ;D, obecnie wygląda jak na zdjęciach z krzysiem.

rok temu
pokoj7hh.jpg

pokoj17xc.jpg

majka sprząta swoje nowe M1
pokoj30dr.jpg

pokj21hj.jpg

po sprzątaniue zasłużony odpoczynek  ;D
pokoj50fo.jpg

Aniulka, zrób tak jak Piotrek bąblom, namalujcie coś własnoręcznie, to dopiero będzie odlot, a kichę można poszerzyć optycznie odpowiednim ustawieniem mebli i doborem kolorów, ściany małe ciemnym kolorem, długie jasnym.

Joanko ten pokoik jest piekniutki ::) :)
Masz styl ;)

Oj ja tez bym duzo pozmieniala u mnie, ale to wynajmowany :p
Choc i tak ostatnio namowilam wlasciciela na nowy kolor w kuchni i sama bez jego zgody powiesilam polke i obrazek. :p
Widzial to i nawet byl zadowolony ;D

Anineczko, mówiąc szczerze, gdybym miała kasiorkę, inaczej wymodelowałabym lokum Majki, ale to się lubi coś ma, jak się nie ma co się lubi. Majka swój pokoik uwielbia, Krzyś uwielbia odwiedzać majkę  ;D

Przekichane z tymi wynajmowanymi mieszkaniami, negocjujcie, w końcu inwetujecie własną kasę w cudzą chatę, więc właściciel powinien szczerzyć zęby

John-wlasciciel, jest zadowolony z mieszkancow, bo wczesniej mial nieodpowiedzialnych ludzi i chyba nas lubi.
W zeszlym roku przed przyjazdem mojej mamy poprosilam go o odswierzenie jej przyszlego pokoiku.
To tak sie przejol ze mama przyjezdza i przyslal malarzy ktorzy pomalowali i pokoj,paprapety wszedzie i nawet mur ;D ;D

W dodatku ciagne z niego ile moge, bo ma firme budowlana.
Na wiosne przywiozl nam lawki do spacerniaka (czytaj:miejsce gdzie zazwyczaj za domkiem sa male ogrodki z trawka on polozyl betonowe kafle :p :p)

reklama
Joanko sliczny pokoik ma Majeczka. Mały ale przytulny. Meble niestety mam takie że nie da sie ich ustawić inaczej niż w jednym ciągu.. pozostaje gra kolorów na scianach. Pytanie tylko jakich kolorów: żółti i pomarańcz juz mi się znudziły a inne raczej nie pasują bo pokój jest wysoki, dośc ciemny i zimny

Do góry