reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Dziewczyny dzięki za namiary

Majunia słodziutka i jak szybko rośnie ech...
u nas Miłosz już coraz większy i zaczyna próbować nowych potraw i faktycznie wszystko jest brudne... Taki los trzeba przez to przejść! Pozdrawiam słonecznie

reklama
jej ale cicho ,,,

dziewczynki jutri w okolicy 14 godziny planuje być w NEMO z dzidziem mym ;-)

może któraś sie skusi ?

renata my chodzimy sami z mala na basen, bo te zajecia jakies dorgawe sa. :) a nie rajcuje mnie zanurzanie dziecka pod woda:) wiec sobie odpuscilismy, pluskami sie sami z mala.
opanowala wlasnie plywanie trzymajac sie deski :)

renata hahaha no sama nie plywa. :]
trzyma sie uchwytow deski, polowa ciala na desce, macha nogami jak oszalal, ja trzymam ja pod woda za asekurujac deske, i nad woda na pleckach :] a ona macha nogami i piszczy :]
ja sie nie moge doczekac jak jej zamontuje okulary wodne i ten palak zwany wodnym makaronem pod pachy i cheja niech plywa. :] ale to jeszcze troche :]
Nie ma sie co wody bac :) ale ja osobiscie pod wode boje sie ja zanurzyc, jak to robia na takich szkolkach :] mimo ze dziecko niby wie ze pod woda sie nie oddycha. przynajmniej takie male wie to jeszcze.

my jestesmy pływaki :-) nuraki :-)

w nemo byłam jeno ścisk straszny, a byłam od 18 dopiero ! dusznoooooo ! ale później się przerzedziło i było super !

reklama
Do góry