reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Roxy ja praktycznie albo jestem uziemiona w domu z chorym Witkiem, albo (jak jest zdrowy) to spędzam każdą wolną chwilę na działce lub na spacerze tudzież placu zabaw :-D:-D:-D Ciężko mnie zastać w domu przed kompem ;-) A kiedy chciałabyś to spotkanko zorganizować?

Widziałyście środową iluminację Philipsa z okazji 20-lecia? Dziś o 22:00 ma być jeszcze raz pokaz. Jakby ktoś chciał zobaczyć to polecam nagranie na Youtube
YouTube - ‪Videomapping w Pile‬‏

reklama
ja byłam na videomappingu ;-) iluminacją bym tego chyba jednak nie nazywała ;-D

było fajno fajno ;-) a najlepszy był koncert IRA - wybawiłam się że hej :-)

a co do spotkania to - luźna propozycja moja - skrzyknijmy sie w jakiś dzień na hop siup i pójdziemy ;-)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!! Upał jest niezły.
A my dziś po niedzielnych chrzcinach odprawiliśmy ostatnich gości. Cicho się w domu zrobiło. Miłosz na codzień anioł w kościele darł się w niebiogłosy:no:. Na szczęscie jakoś przeżyliśmy:wściekła/y::-D

Hejka
A My siedzimy w domciu bo Laura ma ospę!!! więc jak coś to ja odpadam ze spotkanka no chyba że odbędzie się w późniejszym terminie:)))

Cass ehhh uroki żłobków;przedszkoli zdrówka dla małej

Bredzelku a gdzie fotki z chrzcin???

Bredzelku jak tam po chrzcinach? ale masz dobrze u mnie jeszcze wszystko przede mną :) chrzciny robimy w pierwszy weekend lipca wcześniej nie damy rady ciągle nam coś przeszkadza :)
cass współczuje z chorobami mnie aż skręca jak sobie pomyślę o chorobach. Walczyłam z katarem i dziękuje bardzo za poważniejsze choroby
czarna dobrze że malutka ma teraz ospe gorzej jak by miała później a tak przejdzie i będzie spokój ja miałam 3 lata temu i nie zazdroszczę :) nie życzę nikomu
mam pytanko ile z używacie pieluch dziennie? bo u mnie mx 5 dziennie schodzi teraz. Mam wrażenie że malutka jakoś mało sika w nocy np prawie w ogóle bo jak spi średnio 21-5 to nie muszę w zasadzie jej przebierać po takim czasie troszkę mnie to martwi. Iść do lekarza czy poczekać? dodam że nic niepokojącego się u małej nie dzieje. Jest wesołym pogodnym dzieckiem :) ładnie śpi ładnie je :) może to tylko moja schiza jakaś :)

reklama
W odróżnieniu do niebiańsko spokojnych chrzcin Nikosia, chrzciny Miłosza to nie była łatwa sprawa. Mieliśmy na głowie wszystko (ja i M.) łącznie z jedzeniem.
Na początku był spokój Miłosz był grzeczny ...
1111.JPG2222.JPG

Potem rozwrzeszczał się na amen i trzeba było wyjść z nim na zewnątrz, podejrzewam że obce otoczenie i masa wyperfumowanych ludzi mu nie pasowała, poza tym był najedzony i nie dali mu zasnąć !!!:no::no:
3333.JPG
Nikoś natomiast zaaferowany jak to będzie nie doczekał chrzcin i całe przespał
4444.JPG
Ksiądz patrzył krzywo na wrzaski Miłosza, a przez mikrofon powiedział - chrzczę LEONA !!! I kościół zaczął chichotać pod nosem, bo Leon to imię dziadka!!:-D:-D
Do tego na prędce kupiona sukienka okazała się zbytnio eksponować "jedzonko Miłosza", co jemu akurat pasowało :tak:;-);-)
5555.JPG
Po wszystkim Miłosz zasnął ululany przez ciocię poza kościołem
6666.JPG
A my do domu gdzie przygotowywałam z M. tradycyjny obiad - schabowe, nóżki kurczaka, ziemniaczki z koperkiem, dwie rodzaje sałatek i ciasta. Wieczorem griii !
Ufff dobrze że już po wszystkim :tak::tak:

Załączniki

• 7777.JPG
    7777.JPG
    48,7 KB · Wyświetleń: 57
Do góry