reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Roxy ja praktycznie albo jestem uziemiona w domu z chorym Witkiem, albo (jak jest zdrowy) to spędzam każdą wolną chwilę na działce lub na spacerze tudzież placu zabaw :-D:-D:-D Ciężko mnie zastać w domu przed kompem ;-) A kiedy chciałabyś to spotkanko zorganizować?

Widziałyście środową iluminację Philipsa z okazji 20-lecia? Dziś o 22:00 ma być jeszcze raz pokaz. Jakby ktoś chciał zobaczyć to polecam nagranie na Youtube
YouTube - ‪Videomapping w Pile‬‏

reklama
ja byłam na videomappingu ;-) iluminacją bym tego chyba jednak nie nazywała ;-D

było fajno fajno ;-) a najlepszy był koncert IRA - wybawiłam się że hej :-)

a co do spotkania to - luźna propozycja moja - skrzyknijmy sie w jakiś dzień na hop siup i pójdziemy ;-)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!! Upał jest niezły.
A my dziś po niedzielnych chrzcinach odprawiliśmy ostatnich gości. Cicho się w domu zrobiło. Miłosz na codzień anioł w kościele darł się w niebiogłosy:no:. Na szczęscie jakoś przeżyliśmy:wściekła/y::-D

Hejka
A My siedzimy w domciu bo Laura ma ospę!!! więc jak coś to ja odpadam ze spotkanka no chyba że odbędzie się w późniejszym terminie:)))

Cass ehhh uroki żłobków;przedszkoli zdrówka dla małej

Bredzelku a gdzie fotki z chrzcin???

Bredzelku jak tam po chrzcinach? ale masz dobrze u mnie jeszcze wszystko przede mną :) chrzciny robimy w pierwszy weekend lipca wcześniej nie damy rady ciągle nam coś przeszkadza :)
cass współczuje z chorobami mnie aż skręca jak sobie pomyślę o chorobach. Walczyłam z katarem i dziękuje bardzo za poważniejsze choroby
czarna dobrze że malutka ma teraz ospe gorzej jak by miała później a tak przejdzie i będzie spokój ja miałam 3 lata temu i nie zazdroszczę :) nie życzę nikomu
mam pytanko ile z używacie pieluch dziennie? bo u mnie mx 5 dziennie schodzi teraz. Mam wrażenie że malutka jakoś mało sika w nocy np prawie w ogóle bo jak spi średnio 21-5 to nie muszę w zasadzie jej przebierać po takim czasie troszkę mnie to martwi. Iść do lekarza czy poczekać? dodam że nic niepokojącego się u małej nie dzieje. Jest wesołym pogodnym dzieckiem :) ładnie śpi ładnie je :) może to tylko moja schiza jakaś :)

reklama
W odróżnieniu do niebiańsko spokojnych chrzcin Nikosia, chrzciny Miłosza to nie była łatwa sprawa. Mieliśmy na głowie wszystko (ja i M.) łącznie z jedzeniem.
Na początku był spokój Miłosz był grzeczny ...
1111.JPG2222.JPG

Potem rozwrzeszczał się na amen i trzeba było wyjść z nim na zewnątrz, podejrzewam że obce otoczenie i masa wyperfumowanych ludzi mu nie pasowała, poza tym był najedzony i nie dali mu zasnąć !!!:no::no:
3333.JPG
Nikoś natomiast zaaferowany jak to będzie nie doczekał chrzcin i całe przespał
4444.JPG
Ksiądz patrzył krzywo na wrzaski Miłosza, a przez mikrofon powiedział - chrzczę LEONA !!! I kościół zaczął chichotać pod nosem, bo Leon to imię dziadka!!:-D:-D
Do tego na prędce kupiona sukienka okazała się zbytnio eksponować "jedzonko Miłosza", co jemu akurat pasowało :tak:;-);-)
5555.JPG
Po wszystkim Miłosz zasnął ululany przez ciocię poza kościołem
6666.JPG
A my do domu gdzie przygotowywałam z M. tradycyjny obiad - schabowe, nóżki kurczaka, ziemniaczki z koperkiem, dwie rodzaje sałatek i ciasta. Wieczorem griii !
Ufff dobrze że już po wszystkim :tak::tak:

Załączniki

• 7777.JPG
    7777.JPG
    48,7 KB · Wyświetleń: 54
Do góry