reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

bredzelek, Azalia to te tabsy co można brać karmiąc? Ja bym wzięła tylko nie wiem czy mogę brać bo do gina idę po 10, jeszcze nie dostałam @ :/ dam Ci znać za 2 tyg. o ile jeszcze będziesz miała.

Sorki że się za bardzo nie udzielam ale jakoś nie mam czasu i weny ostatnio... walczę z Majką i z Butelką+samodzielne zasypianie w łóżeczku, do tego mamy już dwa zęby ijest jakaś masakra. We wtorek jedziemy do Poznania na badania.
Zuzka już po wyciąciu migdałków, zniosła to bardzo dzielnie :-)

reklama
MeLea GRATULACJE no i czekamy na zdjęcia :))

Cass no to z górki jak już po zabiegu i Zuzu :-) a co do Majeczki - no cóż teraz jest wampirem :))) hahaha :)))

chcesz ksiazke o nauce samodzielnego zasypiania dzieci ??
bo mam :)))

a wiecie co mnie dawno tu nie było bom zajęta straszliwie ale o was pamiętam :))))

Witaj więc :-)
Dzisiaj Zuzka jedzie do kontroli do Wałcza, wydaje mi się że po zabiegu jest lepiej bo wyraźniej mówi no i przesypia całe noce w końcu. Maja bez zmian, teraz dla odmiany idą zęby na górze więc marudzi i jeść nie chce. Jutro jedziemy do Poznania na badania w klinice immunologii, trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok.
A teraz zmykam do teściowej na górne :-)

Witam i ja. Jakoś też weny nie mam :no: Witek jest zakatarzony i chyba znowu będzie zmuszony siedzieć w domu :baffled: Katar trwa niby 7 dni lub tydzień, a jego męczy już od ponad tygodnia :-( Cholerstwo jakieś :crazy:
Dziś mąż dostał przykrą informację - w nocy zmarł jego młodszy kuzyn (ok. 30-tki) ... chorował na raka ale w nocy dostał wylewu i tego już nie przetrzymał :no::-( Nie znałam gościa, ale jakoś tak mnie na smutki dziś wzięło :-:)-:)-(

cześć pilanki :-)

daję znać, że nasz Mikuś jest na świecie od 5.03.2011 :-)

pozdrawiam dziewczyny i do usłyszenia ;-)

GRATULACJE!!!!!!! To teraz pozostało nam tylko czekać na jakąś fotkę Mikusia :-D:-D:-D:-D

Czarna, dobrze , że to tylko torbiel a nie skorupiak. Choć na torbiel też trzeba uważać i mieć ją pod kontrolą. Życzę ci aby sama się wchłonęła.

Cass, mój mąż oczywiście zna twojego męża i wiem, że nawet z nim się widział w pracy pod koniec zeszłego tygodnia :tak::-D;-)

Witam! Jestem zalogowana na innym forum, a tutaj zajrzałam ponieważ jestem z okolic Piły i jakoś tak łatwiej porozmawiać z okolicznymi o rozterkach...

Witaj między nami i pisz co u ciebie. Gratuluję małego bąbelka pod serduszkiem :-D:-D:-D:-D

Witam! Jestem zalogowana na innym forum, a tutaj zajrzałam ponieważ jestem z okolic Piły i jakoś tak łatwiej porozmawiać z okolicznymi o rozterkach...

Witak Ola
Pisz co tam u Ciebie. Możesz zdradzić skąd dokładnie jesteś, bo ja też spod Piły:-D

Dziś piękna pogoda prawie od rana na dworze jesteśmy. Teraz ja w domu piekę sernik w kąpieli wodnej z serkiem ricotta, miodem i nutą pomarańczy. Mewash śpi a Niki z tatą u dziadka!

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny:-)
Juz kiedys sie z Wami witalam i pisalam, ze moze uda mi sie niedlugo przeprowadzic do Pily, no wiec...udalo sie i oto jestem znow w swoim rodzinnym miescie:-p
postaram sie do Was czesciej zagladac, bo chcialabym poznac jakies mamuśki z okolicy. Jak na razie chodze z moim Franko sama na spacery i jakos tak mi nudno.
Tymczasem sciska i pozdrawiam wszystkie obecne i przyszle pilskie mamusie!

hejka mysza m :) fajnie że udało się Tobie przeprowadzić do Piły :) pisz częściej :) pewnie fajnie by było poznać mamuśki z Piły i spotykać się na wspólnych spacerkach :))

Dziewczynki pomóżcie moja mała najprawdopodobniej ma pleśniawki aczkolwiek do końca nie jestem przekonana bo na początku języczka jej schodzi ale mam problem z wyczyszczeniem dalszej partii bo malutka nie chce buźki otworzyć i nie wiem co z tym fantem zrobić boje się że rzeczywiście mogą być to pleśniawki a ja nie mam pojęcia jak się tego pozbyć. Znacie jakieś domowe sposoby? nie chę odrazu lecieć z tym do lekarza. Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe Mamuśki :)

Hello
Ja jak widac wpadam jak przeciąg przez okno:-D:-D:-D ale korzystamy z pogody a po drugie staram sie na dobre wypędzić zimę z domku (czyt porządki wiosenne)
I tak mnie naszło że idu wiosna wiec może bym się wybrała do kosmetyczki na jakieś oczyszczanie:-p:-p tylko pytanie gdzie:confused::confused: może macie jakiś zaufany gabinet???

Monia takie informacje zawsze człowieka zbijają z tropu:-:)-:)-( ja ost też otrzymałam bardzo przykrą wiadomość moja koleżanka była już kilka dni po terminie pojechała na IP bo praktycznie nie czuła ruchów i oczywiscie zrobili KTG i niby OK a na kolejnym stwierdzili że [*][*][*] i musiała ur naturalnie córeczkę. Strasznie to przeżywam do tej pory:-:)-:)-(

Ola witaj skąd dokładnie jesteś???

Mysza i Ciebie miło powitać

Cass no brawo dla dzielnej Zuzy!!! i jak Maja po badaniach???

Kasiulek z domowych sposobów stary babciny mocz malutkiej na pieluszce i paluszkiem wycierasz buziunie. Wiem brzmi ohydnie ale działa cuda. No i mój sprawdzony sposób to Gencjana na WODZIE!!!! patyczkiem do uszów pędzlujesz buziunie i tak minimum 3x dziennie i gwarantuje Ci ze jak to są pleśniawki to już po 2 pędzlowaniach będzie kolosalna różnica:tak::tak:

reklama
Czarna, chyba mamy wspólną koleżankę.... do dzisiaj nie mogę dojść do siebie po tym jak dostałam smsa że stało to co się stało...
A Maja po badaniach czekamy na wyniki.
U mnie generalnie mega dół więc nie chce mi się za bardzo udzielać.

Do góry