reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
bredzelek, kup sobie *spam*, to syrop dla kobiet w ciąży i karmiących, poza tym na kaszel można Stodal, a na gardło Tantum Verde, na katar Euphorbium albo Nasivin też można. Zresztą jak by Ci mocniej wzięło to nawet niektóre antybiotyki mozna brać, ja brałam bo miałam taką anginę że hej i Majce nic nie było :-)

A tu zdjęcie z chrztu, jest przepiękne :-)
Zobacz załącznik 337380
pencil.png

Dzięki za lekarstwa - powoli dochodzę do siebie.

Zdjęcie z chrzcin piękne a ubranka by się przydały ale Miłosz raczej nie byłby zadowolony:-D:-D:-D

Monika Kasi małż nazywa się tak jak Kasia :-D

Hahaha, tylko ja nie wiedziałam jak nazywa się Kasia :sorry2: i w tym był problem. Ale teraz już wiem :-p

Cass, zdjęcie ze chrztu świetne. Mała ma fajną fryzurkę :-D:-D:-D A ciuszki do chrztu piękne. My będziemy chrzcić w maju, więc trochę chyba za grube by były.

czarna - pediatra nic nie powiedziala, tylko zeby kupic smaoriwdlo emolium :szok:
a mojej malej po emolium na brzuchu sucha schodzi jakby no jest bardziej sucha niz przed, na raczkach i nozkach srednio samo emolium do kapieli pomoglo,
a w domu mialam krem z mocznikiem nawilzajaco zluzszczajacy - cerkoderm15 i jej smarnelam. tylko on troche rozgrzewa jakby i jej zeszlo ladnie pieknie.
z emolium na dniach chce zrezygnowac i wrocic do babydreamu.

a mi sie liszajek na brzuchu pod cyckiem objawil :szok:

cześć pilanki :-)

daję znać, że nasz Mikuś jest na świecie od 5.03.2011 :-)

pozdrawiam dziewczyny i do usłyszenia ;-)

Hello
Mogę w końcu wrócić do normalnego trybu życia bo moja sytuacja się z deka wyjaśniła. W skrócie od dłuższego czasu dość często i mocno bolały mnie piersi i wyczułam coś w nich. Byłam na corocznej wizycie u gin-a i wspomniałam o tym i skierowała mnie do onkologa. Tam dostałam skierowanie na USG. Dziś miałam robione i co prawda mam torbiel ale jest malutki i jak na razie jest OK ale mam być pod kontrola i za 6 miesięcy przyjść;-);-);-) ale uspokoiłam się ze to nie żaden czerwony skorupiak:tak::tak::tak:

Kliwia u nas tez już w miare OK ale mówie spróbuj Linomag jest tani a dobry:tak::tak::tak::tak:
a z oliwek najlepsza jest zwykła Bambino:)))

Malea GRATULACJĘ!!!!!!!!!!! a gdzie jakieś relacje gdzie fotki?????

Cass sorka że dopiero teraz ale zdjecie z chrztu piękne niesamowicie ujęta woda polewająca czółko!!!

reklama
Witajcie Dziewczyny
Ledwo wiosna wychyliła się delikatnie a już ją śnieg zasypał :no: Mam nadzieję że to chwilowe:tak:
U nas raz lepiej raz gorzej. Jakoś tak zazwyczaj jest że jak jeden zaśnie to drugi się obudzi. Ech... Staram się dawać radę:tak:
Mam pytanko czy któraś z Was chciałaby 2 op. Azalii mam na zbyciu, za darmo oczywiście.
Miłego łikendu życzę :-)

Do góry