reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Witajcie Dziewczyny:-)
Juz kiedys sie z Wami witalam i pisalam, ze moze uda mi sie niedlugo przeprowadzic do Pily, no wiec...udalo sie i oto jestem znow w swoim rodzinnym miescie:-p
postaram sie do Was czesciej zagladac, bo chcialabym poznac jakies mamuśki z okolicy. Jak na razie chodze z moim Franko sama na spacery i jakos tak mi nudno.
Tymczasem sciska i pozdrawiam wszystkie obecne i przyszle pilskie mamusie!

Witamy Mysza m !!!!

A mnie się chce spać non stop i narazie mam lenia. Mam nadzieję że u Was lepiej. Pozdrawiam

reklama
kasiulek ja tak jak czarna radze gencjane na wodze i pedzlowac pedzlowac ;)

dzieki dziewczyny za mile powitanie:)
No i leje a mielismy isc na spacer echhh, mlody mi dom rozsadzi:eek:

hejka właśnie jemy obiadek i zaraz lecimy z Samikiem po Laurkę. Tyle miałam planów na dzisiaj ale pogoda mnie zaskoczyła jak nic:crazy::crazy: ale cosik się klaruję wiec może zaliczymy dłuższy spacerek:tak::tak::tak:

Czarna, chyba mamy wspólną koleżankę.... do dzisiaj nie mogę dojść do siebie po tym jak dostałam smsa że stało to co się stało...
A Maja po badaniach czekamy na wyniki.
U mnie generalnie mega dół więc nie chce mi się za bardzo udzielać.
Chodzi o Marte ????
I nie dołować się!!!! A kiedy wracasz do pracy??? Kto będzie z Mają???
A mnie się chce spać non stop i narazie mam lenia. Mam nadzieję że u Was lepiej. Pozdrawiam[/B][/COLOR]
cóz się dziwisz jak taka pogoda za oknem ja też miałam kryzys jak już wszystko co miałam zrobić zrobiłam oczy same się kleiły:baffled::baffled: ale polazłam na ploteczki:-p:-D:-D:-D
kasiulek ja tak jak czarna radze gencjane na wodze i pedzlowac pedzlowac ;)

dzieki dziewczyny za mile powitanie:)
No i leje a mielismy isc na spacer echhh, mlody mi dom rozsadzi:eek:

Mój też dokazuje!!! jaką bym zabawe nie wymyśliła zaraz się nudzi najchętniej chciałby bym go goniła, chowała się itp czyli typowe wariacje które nas dorosłych mega męczą:-D:-D:-D

no i po deszczu :) ja dzisiaj wyszłam z malutką i niestety lekko mnie dopadło naszczęście nie zmokłyśmy a teraz świeci słoneczko ale niunia śpi może później jeszcze z nią wyjdę :) :)

Czarna, tak chodzi o Martę, chodziłam z nią do klasy, jak była w 7 miesiącu to ją spotkałam, tak się cieszyla że będzie córcia :-(.
Zrobiłam przemeblowanie i jakoś lepiej się poczułam. Do pracy wracam 18 kwietnia. Byłam załamana bo Majka nie chciała butli. Wczoraj zrobilam jej głodówkę w godzinach mojej pracy czyli 7.30-16, dawałam jej tylko butlę, piła po 30 ml co jakiś czas a resztą pluła. Dzisiaj scenariusz zaczęłam tak samo i po pierwszym buncia zassała :-) o 11 wypiła 110 ml, a o 14.30 140 ml już bez buntu :-D chyba nastąpiła przełom. Zobaczymy jutro.

no witamy kobietki po dłuuuuuugiej przerwie-u nas w koncu ok,dzieci wyszły z choroby.dobrze ze juz się ciepełko robi :-)
pozdrawiamy wszystkie pilanki ;-)

magda17011 dobrze że ju.ż dzieci zdrowe najgorsze jak zaczynają chorować. wiem coś o tym bo mała miała infekcje odrazu po porodzie i dostawała antybiotyk. Teraz naszczęście ok chociaż czasami głośno oddycha. Nie wiem czy to normalne u noworodka czy iść może do lekarza. Tydzień temu była lekarka na wizycie patronażowej i nic nie stwierdziła ale u takiego dzidziusia z dnia na dzień się zmienia od czasu do czasu pokaszluje głównie krótko po jedzeniu i kicha ale być może u nas jest suche powietrze ( w mieszkaniu mamy bardzo ciepło- nawet jak były mrozy miałam poskręcane grzejniki bo nie szło wytrzymać). Nie wiem czy panikować :( Pozdrawiam pilanki

reklama
Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy i mamusie:)
PROŚBA

Piszę pracę licencjacką skierowaną właśnie do młodych matek i w związku z tym mam gorącą prośbę o wypełnienie ankiety, która jest anonimowa i nie zabierze Paniom dużo czasu.
Z góry serdecznie dziękuję i bardzo proszę o kontakt osoby, które chciałyby wziąć udział w moich badaniach wówczas odeśle ankietę na Państwa e-mail. Podaje swój adres e-mail: roza004@wp.pl

Do góry