reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
cass sorki, nigdy nie widze na tym forum jak mi ktos pisze.
ja mam wozek jedo bartatina od mamastud, to nie wiem jaki to model 2009 chyba :>

myslicie ze j&j po 2 miesiacach by dopiero uczulil??

czarna od jakis 3tygodni o ma :> myslisz ze woda? moze 'uzdtaniali'? bo mnie tylko ciagnela skora na nogach, pupie i 'schabikach' Tyyyyyyyyy teeaz przypomnialo mi sie ze mialam tez suche placki na tylnych udach pod posladkami :szok: ale smaruje balsamem 2xdziennie i zniknelo jakby...
i co teraz? yyyhy

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny
Ja na szczęście mam spokój (odpukać) z Miłoszem jest grzeczny i odłożony do łóżeczka sam zasypia, co mnie zszokowało i uszczęśliwiło!
Jednak ja od środy leżę w łóżku i kicham, kaszlę i umieram. Nic nie borę bo ciągle przecież karmię... ech...
gdzie ta wiosna...

bredzelek, kup sobie *spam*, to syrop dla kobiet w ciąży i karmiących, poza tym na kaszel można Stodal, a na gardło Tantum Verde, na katar Euphorbium albo Nasivin też można. Zresztą jak by Ci mocniej wzięło to nawet niektóre antybiotyki mozna brać, ja brałam bo miałam taką anginę że hej i Majce nic nie było :-)

A tu zdjęcie z chrztu, jest przepiękne :-)
Zobacz załącznik 337380
pencil.png

Kliwia, a mogłybyśmy się spotkać bo chciałabym przymierzyć twoje okrycie od gondoli do mojej godnoli, powiem Ci o co chodzi jak się spotkamy :-) np spacer w poniedziałek?

Kliwia, a gdzie spacerujecie? Ja mieszkam w centrum na piastów, ale mogę się dokulać dokądkolwiek :-)

Od poniedziałku jestem sama z Majeczką bo małż z Zuzką jedzie do szpitala do Wałcza usunąć migdałka, już mam stresa jak nie wiem. Najbardziej się boję że odeślą ją do domu bo trochę kaszle a czekałyśmy 3 miechy na termin...

Dziewczynki, mam do sprzedania ubranko do chrztu po Majce, jak by ktoś z Waszych znajomych szukał to zapraszam :-) rozmiar 68/74
Zobacz załącznik 337617Zobacz załącznik 337620Zobacz załącznik 337622Zobacz załącznik 337621Zobacz załącznik 337618

reklama
cass ja chodze gdzie mnie nogi poniosa :tak:
moze byc na wyspie, bo obie bedziemy miec taka sama droge. ja mieszkam na powstancow przy banku :)

e no chyba kaszelek nie bedzie przeszkadzal przy wycinaniu? ja tam sie nie znam.

ale widzialam nasza pediatre, ale ma przystojnego meza, a jaki samochod :szok: !

Do góry