reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

kliwia, chyba w galerii kasztanowej na piętrze koło RTV AGD były kiedyś conversy ,
a na doz możesz wybrać, przy zamawianiu jest rozwijana lista aptek w pile w których można odebrać

reklama
czyli wHD sa. bo tam tylko taki jeden sklep.
no wwlasnie mam oferte od kolezanki z netu ale mezu musi leciec rozmiar ustalic. :]

łeeeeee wyboru tych conversow to zadnego tak na marginesie, ale fajne trampki HD widzialam :-)

moja mała wczoraj 2 miesiace skonczyła :szok:

Kilka dni temu M. zauważył że Miłosz ma coś w pachwinie, powiedział że to przepuklina:szok::szok:, ale ja mówię że pewnie wodniaczek jak Nikos miał kiedyś, ale poszliśmy do lekarza i okazało się że to przepuklina. Wyłazi jak Mały się krzyczy i płacze. Teraz jak to wiem, boję się że coś mu się stanie. Z tego co wiem operacja będzie konieczna:-:)no: Idziemy we wtorek do chirurga na konsultacje

no stara jak swiat :tak:

Dziewczyny........ polecicie jakiegos fryzjera? :-) takiego ktory ostrzyze zeby sie ukladaly jak nalezy no i zeby doradzil co do fruzyry i nie kosztowal 500za sciecie :>

bredzelek a pachwinowych nie da sie plastrowac jak pepkowej? moze jak jest mala to sie sama zaklajstruje?

Brędzelek 3mam mocno kciuki żeby było dobrze i obyło się bez operacji

Kliwia Atelier Fryzjerskie Ewy i Adama Smolarz w Wałczu na ul Dąbrowskiego - jeżdzę tam od wielu lat i jedyne co mogę o nich powiedzieć że w jeszcze mieszkajac w Poznaniu żaden fryzjer nie zajął się tak moimi włoskami :) a jeśli chodzi o ceny - sa świetne !

reklama
Ja chodzę do Angelo Rivieri na okólnej do pani Justyny, nigdy nie byłam bardziej zadowolona niż tam. Niestety ceny są wysokie, ale warto

Do góry