cass
Fanka BB :)
pewnie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to faktycznie zbyt gadatliwy lekarz nie był obyście w szczecinie się czegoś konkretnego dowiedzieliByliśmy w poradni u Jaworskiego, ludzi tłum, każdy ma wejście co 5 minut, jak na taśmie. Mój M. więcej mówił niż sam lekarz. Powiedział, że dzieci operują w Pile od 6 m-ca. Skierował nas do Poznania lub Szczecina do poradni. Jesteśmy umówieni do Szczecina na 28go lutego. Na szczęście to moje rejony więc nie jest źle, zahaczymy się u rodzinki. Także w Pile nic się nie dowiedziałam, widocznie trzeba szkolić się samemu przez net. Pozdrawiam i uciekam robić obiad
Monika wszystko zależy od tego co planujesz na chrzest mi się wydaję że nie ma co cyrkować a może tak poproś o pomoc kogoś???U nas różnie bywa. Maja sadzi pierdziochy 4 razy na dobę i drze się niemiłosiernie Nawet w nocy Poniedziałek był tragiczny. Mała spała dwa razy po 20-30 minut od 8 do 15:30, a jak nie spała to marudziła i ryczała. Normalnie miałam jej dość. Całe szczęście, że tatusiowi udało się ją uśpić i miałam chwilę czasu dla wytchnienia
Muszę po mału myśleć o zorganizowaniu chrzcin Majeczce, ale jakoś nie chce mi się Jak sobie pomyślę o tym to aż mi się wszystkiego odechciewa. Policzyłam, że jak mamy zrobić takie skromne chrzciny, z rodzicami, rodzeństwem i chrzestnymi Mai to i tak wyjdzie nam w sumie 20 osób, w tym 8 dzieci, gdzie najstarsze ma 13 lat, a najmłodsza to Maja. Brrr. Ale i tak mnie to nie ominie
Oj, biedny Miłoszek :-( Taki maluch a już chcą go ciąć?
My chrzcimy teraz w niedzielę, chrzciny na 13 osób. A ja zaliczyłam fryzjera i mam grzywkę...dziwnie wyglądam, wszystko przez Rox, ona mi kazała grzywę zrobić :-)
Zobacz załącznik 330777
Dziewczyny, potrzebuję rady. Mai dość często odparza się pupcia. Na pewno nie jest to kwestia chusteczek tylko raczej kremu do pupy. Wiem już, że nie służy jej sudocream, nivea, hipp ani alantan. Za to na odparzoną skórę służy córci bepanten. Ale czym można jeszcze smarować pupcię jak jest ładna i zdrowa? Co byście poleciły?