reklama
bredzelek
Mamusia 04.2009/12.2010
Czarna79 masz rację zdjęcia Majuni są wcześniej, ale to jeszcze nic ja je widziałam i nawet napisałam komentarz
Jestem totalnie roztargniona
pozdrówka dla wszystkich!!!
czarna to raczej marzenia :-) które mam zamiar ziścić ;-) a baaardzo rzadko nie dopinam swego
to jeszcze mocniej trzymam kciuki!!! jak coś mogę jako pomoc robić na UZ (żartuje)
Mój szwagier i M co spotkanko suszą mi głowę aby otworzyć tego typu instytucje;-);-)
nie mogę normalnie sie uśmiałam. Nie zła jesteśCzarna79 masz rację zdjęcia Majuni są wcześniej, ale to jeszcze nic ja je widziałam i nawet napisałam komentarz
cass
Fanka BB :)
Ja chcę wiosnęęęęęęęęęę!!! Maja wyleczona..a Zuza znów chora, popołudniu do lekarza, ja zwariuję...
cass
Kurcze, czasem mam dość wszystkiego Maja jest tak absorbująca, że wymiękam. W nocy już lepiej śpi, pod warunkiem, że karmienie ok 23-24 zakończy się butlą (ciągnie oba cyki i jeszcze wypija z butli ok 60-70 ml mleka ). Ale w dzień potrafi po dwa razy nie spać przez ponad 3 godziny. Ten czas najchętniej spędziłaby przy maminym cycku, a jak nie jest przy mnie to marudzi i co chwilę płacze Szału można dostać Przez takie zachowanie nie mam za bardzo czasu dla Witka, już nie mówiąc o sobie samej Mam nadzieję, że szybko jej to minie, bo się wykończę
A z lepszych wieści to dziś w końcu zaliczyliśmy pierwszy spacerek ;-)
Wow, to niezłe masz plany. I powiem szczerze, że faktycznie na Zielonej przydałaby się taka placówka
Nie martw się, ja też jestem zakręcona i to bardzo
A z lepszych wieści to dziś w końcu zaliczyliśmy pierwszy spacerek ;-)
mamstud, kliwia tak zamierzam we wrześniu otworzyć ale na Zielonej..bo u nas jest bardzo dużo dzieci a nie ma jako tako żłobka dla najmniejszych, takich jak mamusie zaraz po macierzyńskim muszą wracać do pracy a do Państwowego ciężko się dostać
Wow, to niezłe masz plany. I powiem szczerze, że faktycznie na Zielonej przydałaby się taka placówka
Czarna79 masz rację zdjęcia Majuni są wcześniej, ale to jeszcze nic ja je widziałam i nawet napisałam komentarz
Nie martw się, ja też jestem zakręcona i to bardzo
cass
A naszą Majkę znów wysypało... wciąż się drapie i marudzi... Zuza zapalenie oskrzeli...
Monika, doskonale Cię rozumiem i zazdroszczę że masz chociaż opcję butli... a poza tym teraz chyba macie skok rozwojowy dlatego mała chce być przy cycku wciąż. Te to miałyśmy, rox wysłała mi wtedy tabelę skoków rozwojowych i wszystko było jasne...
Ja za 2 miesiące wracam do pracy i jakoś sobie tego nie wyobrażam... teraz nie ogarniam a co dopiero jak będę pracować, ogólnie załapałam doła :-(
Monika, doskonale Cię rozumiem i zazdroszczę że masz chociaż opcję butli... a poza tym teraz chyba macie skok rozwojowy dlatego mała chce być przy cycku wciąż. Te to miałyśmy, rox wysłała mi wtedy tabelę skoków rozwojowych i wszystko było jasne...
Ja za 2 miesiące wracam do pracy i jakoś sobie tego nie wyobrażam... teraz nie ogarniam a co dopiero jak będę pracować, ogólnie załapałam doła :-(
reklama