reklama
U nas jak u świstaka żadnych nowości;-)
Rox jeju ale Boo się zmienił!!!! masz prawdziwego kawalera w domu!!! A cóż to za tajemnicze posty czyżbyś chciała otworzyć żłobek
Bredzelek Nikoś to mały śmieszek ale widać braciszk idzie w jego ślady słodkich masz synusiów!!!
Zdjęcia Majeczki Moniki są we wcześniejszych postach musisz się cofnać
Monika Sapka jest dość często spotykana ale uciążliwe to cholerstwo super że bilirubina tak ładnie spadła
Cass Moja Laura jednak uparła się na wróżkę stwierdzajac że następnym razem będzie księżniczką więc mamusia zakasała rękawki i strój już gotowy
Kliwia a gdzie fotka Twojej Zolinki?????
Rox jeju ale Boo się zmienił!!!! masz prawdziwego kawalera w domu!!! A cóż to za tajemnicze posty czyżbyś chciała otworzyć żłobek
Bredzelek Nikoś to mały śmieszek ale widać braciszk idzie w jego ślady słodkich masz synusiów!!!
Zdjęcia Majeczki Moniki są we wcześniejszych postach musisz się cofnać
Monika Sapka jest dość często spotykana ale uciążliwe to cholerstwo super że bilirubina tak ładnie spadła
Cass Moja Laura jednak uparła się na wróżkę stwierdzajac że następnym razem będzie księżniczką więc mamusia zakasała rękawki i strój już gotowy
Kliwia a gdzie fotka Twojej Zolinki?????
rox to jest niby klub malucha, ale od 8miesiecy przyjmuja
Klub Malucha Bąbelek - Strona główna
A Ty jaki zlobek masz he?
czarna z mezem uzgodnilismy, ze nie wklejamy malej do sieci. [przynajmniej na razie]
mamstudb A Ty gdzie sie podziewasz?
mieszka tu ktoras blisko mnie? [powstancow bydgoska] ?
Klub Malucha Bąbelek - Strona główna
A Ty jaki zlobek masz he?
czarna z mezem uzgodnilismy, ze nie wklejamy malej do sieci. [przynajmniej na razie]
mamstudb A Ty gdzie sie podziewasz?
mamstud, kliwia tak zamierzam we wrześniu otworzyć ale na Zielonej..bo u nas jest bardzo dużo dzieci a nie ma jako tako żłobka dla najmniejszych, takich jak mamusie zaraz po macierzyńskim muszą wracać do pracy a do Państwowego ciężko się dostać
reklama
ok rozumiem)
Ja tez jestem z zamościa)
Rox u lalalal to poważne plany masz)) trzymam kciuki