reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Dziewczynki a powiedzcie jak radziłyście sobie z bólami podczas snu? mi nie pomaga już nic mam dużą poduchę pod nogami i pod plecami drugą a i tak nie mogę spać drętwieją mi obie nogi od ud aż po łydki i na żadnym boku nie moge spać bo strasznie boli taki "zdrętwiały" ból zasnąc jeszcze można ale jak już się obudzę w nocy to koniec. Nie mówiąc już o spaniu na plecach też odpada bo wtedy ciągnie mnie brzuch i boli. Ehh mam nadzieje że te 7 tyg szybko zlecą :) Pozdrawiam dziewuszki :)

reklama
Dziewczynki, mam reklamówkę gazetek o dzieciach, kilka m jak mama i większość dziecko, chce któraś? ja doświadczona mama już nie potrzebuję :-) Jak nie to wywalam na śmietnik.
Pozdrowionka dla wszystkich.
hehhehe dla mnie takie gazetki to zbiór reklam i artykuły sponsorowane przez dane firmy:)))

Kasiulek z tego co opisujesz to pewnie jakiś ucis na nerw. I Z tego co mi wiadomo to tylko poród pomaga:)) Ale porozmawiaj ze swoim ginekologiem albo położną.

Kasiulek mi synek i córcia od 8miesiaca tak naciskali na miednice że praktycznie żadnej nocy nie przespałam spokojnie a jeszcze jak zaczeli harce:szok::szok::szok:

Cass nie no bomba!!!!! Naprawdę śliczniutko a Zuzia i bez kiecki jak księżniczka!!!! Później pokaże tej mojej gwieździe zobaczymy co ona na to:-D:-D:-D

dziewczynki kolo mnie na bydgoskiej kolo żabki w tym ciagu jeest sklep w likwidacji z odzieza dla dzieci z anglii - nowe ciuszki. fajne bodziaki, bluzeczki, spodniczki, pajace, tyci buciki, spodenki etc ect :)
kupilam dzus malej rozowa koszulke w czaszki! hihih ale na 2 latka dopiero :-D
za body, koszulke i dwie spodniczki w zestawie zaplacilam 24zl - moze cos upolujecie :)

To ten sklep który niedawno się tu reklamował... chyba nie działał zbyt długo... ja zawsze kupuję koło iskry w komisie :-) albo przez allegro od osób z piły. Można też dać ogłoszenie na esetka że chce się kupić ubranka :-)

Takprzy okazji, mam trochę ciuszków pa Majeczce od 0-3 m-cy do sprzedania, niedługo będę robić pakę na allegro, ale mogę sprzedać na sztuki jak coś komuś potrzebne :-)

Witam się i ja.
U nas sytuacja się normuje. Nocki jeszcze potrafią być kiepskie, ale po mału przyzwyczajamy się. Ja niestety, chyba ze zmęczenia i chwilowej utraty cierpliwości, mam mały problem z laktacją i muszę małą dokarmiać butlą. Oczywiście zaraz w ruch poszedł laktator i herbatki na przyrost pokarmu.
Witek niestety przeziębiony - mega katar i kaszel. Oby Majeczka tego nie załapała.
We wtorek mała miała robione badania krwi i wyszło, że ma 13,6 bilirubiny :szok: Pani doktor stwierdziła, że jeśli nie będzie spadał poziom to konieczny będzie szpital i naświetlania. Dziś znów mamy iść na pobranie krwi i sprawdzimy jaki jest poziom tej bilirubiny. Mam nadzieję, że spadkowy. Nie uśmiecha mi się znów wędrować z dzieckiem do szpitala :no:

Takprzy okazji, mam trochę ciuszków pa Majeczce od 0-3 m-cy do sprzedania, niedługo będę robić pakę na allegro, ale mogę sprzedać na sztuki jak coś komuś potrzebne :-)

Kasia, podam ci mój adres mailowy i jak mogę cię prosić to wyślij mi zdjęcia tego co chcesz sprzedać. Może znajdę coś co mi się przyda ;-) Co prawda trochę ciuszków mam, ale co tam, zawsze fajnie jest coś kupić ;-):tak::-D

reklama
Monika77 życzę zdrowka dla Was wszystkich a przedewszystkim żeby Mejeczka nie musiała zaliczać szpitala. Trzymajcie się :tak:

A u nas "dzień świstaka". Spanie, jedzenie, przebieranie i kąpanie. Miłosz staje się coraz bardziej "interaktywny" :-D. Nikoś wypowiada coraz więcej słów i stara się je łączyć. Chciałabym, żeby zaczął już robić do nocnika, bo mamy dosyć wielkich śmierdzących niespodzianek w gaciach. Chyba trzeba będzie czekać do lata i puścić go samopas bez pieluchy!!! Nie ma łatwo. Ciągle moim marzeniem jest sen, zwłaszcza w nocy. Wstajemy o 3,00 a potem o 6,00. Nie jest źle!! Pozdrawiam

Do góry