reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piewsze Urodzinki

reklama
Kasia ale fajny Twoj Kubus i sliczny torcik

Ja sie moze dzis zbiore wieczorwm i wkleje kilka fotek z Kuby urodzin, mam tylko kilka bo jakos nie mialam czasu robic

Kasia- no widze, ze zabawe swietna w tej Waszej lesniczowce urzadziliscie.....;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D
Teraz na serio- super fotki i ile dzieciaczkow, a solenizant jaki fajniusi.....:tak::tak::-)

dziękujemy za komplemenciki :tak::-D
Paula- świetny mieliście torcik!!!! no i Ty jak elegancka:tak::happy2: super!!!!
Aleks-to kuzyni Kubusia-niestety tylko 2 bo reszta to juz stare konie:-D:-D:-D:-D
reszta to dorośli (ciocie wujkowie ,dziadkowie)
kal.aga- tak jakoś chciałam żeby Kubcio wyglądał elegancko,siedziałam trochę nad tym (bo nie chwaląc się robiłam mu muszkę i szyłam kanciaki:tak::-) ) no i z tym tortem też się trochę nameczyłam:zawstydzona/y::-D ale jest przynajmniej fajna pamiątka na fotkach dla Kubcia.

reklama
Do góry