reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piewsze Urodzinki

pryzybela- fajne te figurki, możesz mi przesłać jak to się robi. W tym roku to już się nie pobawię, ale może na drugi coś wykombinuję. w tym roku zrobiłam tylko napis z imieniem Łukasz, wyszło średnio, ale nie miałam sprzętu odpowiedniego bo gdzieś mi się zgubiła jedna część i to ta najbardziej istotna.

reklama
NO DOBRA A TEAZ U NAS
dzis było 12 osób a jutro 16 dzis imprezka sie udała zobaczymy jutro jak bedzie
a meni to obiadek -rosołek i ziemniaczki ,schabowy mielony, udka kurczaka, rybka po grecku jajka w majonezie , sałatka warzywna , sałatka z piersi kurczaka , gyrosik,, pieczarki faszerowane no i oczywiscie tort w sumie 2 a nawet3 bo i na swieta trzeba dla chrzesnej
i powiem wam ze z dzisiejszego dnia to duuuzo zostało chyba mi na swieta zostanie hihihihih

Ostatnia edycja:
A u nas było tak:
8 osób ( niestety bez żadnych dzieci, bo wystkie pochorowane :-( )
Mieszkanko w serpentynkach i balonikach
Na stole sałatki róznego rodzaju, koreczki, owoce, owoce suszone; orzeszki i ciastka. I torcik zrobiony przez mamusię :tak:
Wiktorek zadowolony i uśmiechnięty padł ze zmęczenia ok 7.45
A tak próbowaliśmy zdmuchnąć świeczkę:

My też Dziś zrobiliśmy takie mini przyjątko urodzinowe trochę spóźnione. Niestety nie przećwiczyliśmy zdmuchiwania świeczki i nie wyszło:-( gości nie zapraszaliśmy. Byłam tylko ja M. moi rodzice i oczywiście solenizant. Tort też sama zrobiłam (z pomocą mojej mamy), wygląd średni ale smaczny. Już niewiele zostało.
Zdjęcie dodam później.

ela i magda - fajnie że się imprezki udały:tak::tak::tak:

Fajnie, że imprezki się udały.
MY planujemy dopiero w święta, mimo że Fifi ma urodziny w środę. Ale cóż, pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć.
Ja niestety nie podejmuję się pieczenia tortu i idę na łatwiznę - zamawiam. :-):-):-)

U nas tez sie imprezka udala swietnie, mimo ze rowniez malo nas bylo, ale Kaya miala sie z kim bawic i byla przeszczesliwa:-) I w ogole, byla bardzo grzeczna, cieszyla sie jak jej spiewalismy "sto lat", a do zdmuchniecia swieczki miala 2 pomocnice, wiec sie nie musiala wysilac:-D W ogole przez caly wieczor nie musialam sie dzieckiem zajmowac (tyko zerkac trzeba bylo oczywiscie), ale Niunka tak sie fajnie z dziewczynkami bawila, ze nic innego dla niej nie istnialo. Przychodzila tylko na jedzonko do rodzicow, i pare razy zeby sie przytulic, a potem myk znow do zabawy:tak:
A zdjecia do galerii pozniej wkleje:D

Kal.aga podaj mi maila na priv, to Ci wysle te pare dekoracji, sa naprawde super i moze sie kiedys przydadza:) (oprocz zwierzatek tez piekne rozyczki sa:))

u nas było superowo!!!!
wszyscy dopisali-tort sama piekłam (nawet się udał) :tak::-) prezenty też się Kubusiowi podobały :-D dobrze że miejsca jest trochę to bedzie gdzie stawiać. :tak:
nie mogę Wam zamieścić wszystkich fotek ale to było tak.....

Załączniki

• roczek Kubusia 114.jpg
    roczek Kubusia 114.jpg
    418,8 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry