reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piewsze Urodzinki

pryzybela- fajne te figurki, możesz mi przesłać jak to się robi. W tym roku to już się nie pobawię, ale może na drugi coś wykombinuję. w tym roku zrobiłam tylko napis z imieniem Łukasz, wyszło średnio, ale nie miałam sprzętu odpowiedniego bo gdzieś mi się zgubiła jedna część i to ta najbardziej istotna.

reklama
NO DOBRA A TEAZ U NAS
dzis było 12 osób a jutro 16 dzis imprezka sie udała zobaczymy jutro jak bedzie
a meni to obiadek -rosołek i ziemniaczki ,schabowy mielony, udka kurczaka, rybka po grecku jajka w majonezie , sałatka warzywna , sałatka z piersi kurczaka , gyrosik,, pieczarki faszerowane no i oczywiscie tort w sumie 2 a nawet3 bo i na swieta trzeba dla chrzesnej
i powiem wam ze z dzisiejszego dnia to duuuzo zostało chyba mi na swieta zostanie hihihihih

Ostatnia edycja:
A u nas było tak:
8 osób ( niestety bez żadnych dzieci, bo wystkie pochorowane :-( )
Mieszkanko w serpentynkach i balonikach
Na stole sałatki róznego rodzaju, koreczki, owoce, owoce suszone; orzeszki i ciastka. I torcik zrobiony przez mamusię :tak:
Wiktorek zadowolony i uśmiechnięty padł ze zmęczenia ok 7.45
A tak próbowaliśmy zdmuchnąć świeczkę:

My też Dziś zrobiliśmy takie mini przyjątko urodzinowe trochę spóźnione. Niestety nie przećwiczyliśmy zdmuchiwania świeczki i nie wyszło:-( gości nie zapraszaliśmy. Byłam tylko ja M. moi rodzice i oczywiście solenizant. Tort też sama zrobiłam (z pomocą mojej mamy), wygląd średni ale smaczny. Już niewiele zostało.
Zdjęcie dodam później.

ela i magda - fajnie że się imprezki udały:tak::tak::tak:

Fajnie, że imprezki się udały.
MY planujemy dopiero w święta, mimo że Fifi ma urodziny w środę. Ale cóż, pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć.
Ja niestety nie podejmuję się pieczenia tortu i idę na łatwiznę - zamawiam. :-):-):-)

U nas tez sie imprezka udala swietnie, mimo ze rowniez malo nas bylo, ale Kaya miala sie z kim bawic i byla przeszczesliwa:-) I w ogole, byla bardzo grzeczna, cieszyla sie jak jej spiewalismy "sto lat", a do zdmuchniecia swieczki miala 2 pomocnice, wiec sie nie musiala wysilac:-D W ogole przez caly wieczor nie musialam sie dzieckiem zajmowac (tyko zerkac trzeba bylo oczywiscie), ale Niunka tak sie fajnie z dziewczynkami bawila, ze nic innego dla niej nie istnialo. Przychodzila tylko na jedzonko do rodzicow, i pare razy zeby sie przytulic, a potem myk znow do zabawy:tak:
A zdjecia do galerii pozniej wkleje:D

Kal.aga podaj mi maila na priv, to Ci wysle te pare dekoracji, sa naprawde super i moze sie kiedys przydadza:) (oprocz zwierzatek tez piekne rozyczki sa:))

u nas było superowo!!!!
wszyscy dopisali-tort sama piekłam (nawet się udał) :tak::-) prezenty też się Kubusiowi podobały :-D dobrze że miejsca jest trochę to bedzie gdzie stawiać. :tak:
nie mogę Wam zamieścić wszystkich fotek ale to było tak.....

Załączniki

• roczek Kubusia 114.jpg
    roczek Kubusia 114.jpg
    418,8 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry