reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piewsze Urodzinki

reklama
asiu :)
zrobilismy za duzo jedzenia ale chociaz smakowalo :)
Gajutek bardzo grzecznie sie zachowywal
goscie dopisali
zdjecia w galerii :))

i my składamy wszystkim małym solenizantom spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe!!!
wszystkiego najlepszego!!! :-)
winnie_the_pooh_birthday_invites.jpg

100 latek dla naszych wigilijnych maluszkow: wiktorka i naszej nowej grudniaczki kingusi!!!!

Załączniki

• catwithballoons.gif
    catwithballoons.gif
    42,9 KB · Wyświetleń: 37
Jak to jest ze poprzednie zyczonka wielkimi literami napisalam, a male wyskoczyly???? I to juz tak drugi raz mi sie stalo:wściekła/y::baffled:

No nic..... Wyjatkowa okazja to sobie na post pod postem pozwalam:-)

Kochane Grudniowe Mamusie, z okazji Swiat Bozego Narodzenia wszystkiego co najlepsze, pogodnych dni, radosci, milosci i braku trosk dla Was i Waszych najblizszych zycza Przybylki z Kayunia na czele!:-)

Ale ze mnie sierota!!!!! Pomylilam watki, a nie umiem wykasowac, ani przeniesc:-D:-D:-D
Zaznaczam, ze nie pilam nic wyskokowego!!!!
No to moze niech tutaj te zyczonka pozostana:-):-):-):rofl2::-p

Elcia widze, ze i Ciebie zmylilam i zbladzilas z watku zyczeniowego:-D
No chociaz Ty przynajmniej, jak ja z zyczeniami swiatecznymi nie wyskoczylas;-):-D

reklama
Do góry