reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Gratuuuuuulllllacjjjjjeeeeeeeee zebulka ;D
U nas dalej nic
U nas dalej nic
anineczka
królowa mrówek :P
GRATULACJE
ciekawe kiedy my
ciekawe kiedy my
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
GRATULUJEMY WSZYSTKIM ZEBACZOM!!!
MY NARAZIE CIERPLIWIE CZEKAMY CHOC CZASEM NERWY PUSZACZZJA I JASIO BARDZO MARUDZI I PRUBIJE CZYM TYLKO SIE DRAPAC
ILE TO JESZCZE MOZE POTRWAC, TYDZIEN DWA???
MY NARAZIE CIERPLIWIE CZEKAMY CHOC CZASEM NERWY PUSZACZZJA I JASIO BARDZO MARUDZI I PRUBIJE CZYM TYLKO SIE DRAPAC
ILE TO JESZCZE MOZE POTRWAC, TYDZIEN DWA???
gratulacje!!!!!!!!
A my dalej czekamy.... Melanie chyba jednak do Wielkanocy Pudzianek nie zaząbkuje.... ja straciłam juz nadzieję. Codziennie straszny płacz. Najgorzej wieczorem. Od kilku dni okropne marudzenie, kiepskie jedzenie i mega klocki.... a zębów nie widac....
A my dalej czekamy.... Melanie chyba jednak do Wielkanocy Pudzianek nie zaząbkuje.... ja straciłam juz nadzieję. Codziennie straszny płacz. Najgorzej wieczorem. Od kilku dni okropne marudzenie, kiepskie jedzenie i mega klocki.... a zębów nie widac....
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Aniula ja przeezyawam tom juz tydzien
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:gratulacje!!!!!!!!
z tego co czytam od naszych wrześniówek, to ząbki "przychodzą" w najmniej oczekiwanej chwili :
reklama