reklama
Joanna_Z
Fanka BB :)
Ines
Moja Maya robi dokladnie tak samo, i to co powiedziala mi moja lekarz do poki jej nie bedziesz pomagac w podciaganiu to niech to robi, bo dziecko tak sobie krzywdy nie zrobi, tylko sie cieszyc ze takie silne i ruchliwe dzieciatko masz
Pozdrawiam
Moja Maya robi dokladnie tak samo, i to co powiedziala mi moja lekarz do poki jej nie bedziesz pomagac w podciaganiu to niech to robi, bo dziecko tak sobie krzywdy nie zrobi, tylko sie cieszyc ze takie silne i ruchliwe dzieciatko masz
Pozdrawiam
Agus241
Październikowa mama'06 Entuzjast(k)a
Ja moze od tyg.wyrobilam sobie taki rytm niestety narazie zrezygnowalam ze spacerow bo Oliwka byla/jest przeziebiona...a teraz od dwoch dni klade ja na macie edukacyjnej i mowie Wam jak szaleje))potraca maskotki strasznie jej sie to podoba przeglada sie w lusterku i ma taka radoche przy tym))jakby mogla to by odfrunela z radosci a jak ja dzisiaj na brzuszku polozylam to strasznie spodobal jej sie motylek ktory szelescil i dzieki niemu pocwiczyla troche kregoslup))bardzo fajna sprawa ta mata tylko niestety sa strasznie drogie((ale oplaca sie kupic bo na dlugo starcza))
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Ja nie kupowalam maty ... kupilam Dawidkowi tygryska ... a to ze wzgledu ze mam psa, a jak wiadomo sa okresy kiedy pies zmienia siersc i na macie moglyby sie zawieruszyc jakies wloski ... a tego bym nie chciala .... a takl tygryska klade na lozku razem z Dawidkiem i sie bawimy razem ;-) ... a jak urosnie to bedzie mial przytulanke duza ;-):-)
Tygrysek wyglada tak
Tygrysek wyglada tak
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Moniq gdzie i za ile kupiłaś tygryska - jest słodziutki no i to mój ulubiony "aktor" - ja też mam psa i to w dotatku takiego który ma podwójną sierść i jak się leni to moge kołdry robić, a takie tygresek to tak jak napisałaś można go na łózio i już
Moniqa
Ja kupowalam w Selgrosie, kosztowalo okolo 150 zł ( w promocji ) ... moze poszukaj na stronach Fisher Price Dysney ... moze bedzie tansze ...a jak wyciagne pudlo z tygryska zobacze czy tam nie ma akiegos adresu to Ci podam
Ps. to tez moj ulubiony bohater ;-)
Chce jeszcze kupic Dawidkowi takiego, ale to troszke pozniej ;-)
Zabawki w milimali.pl. Sklep dzieci�cy, w�zki.: FISHER PRICETa�cz�cy tygrysek
Ps. to tez moj ulubiony bohater ;-)
Chce jeszcze kupic Dawidkowi takiego, ale to troszke pozniej ;-)
Zabawki w milimali.pl. Sklep dzieci�cy, w�zki.: FISHER PRICETa�cz�cy tygrysek
Moniqa
Mateuszek bawił się dzisiaj grzechotką chyba z 15 min (zdążyliśmy nacykać zdjątka i nakręcić filmik):-), grzechotał i cieszył się i co chwilkę pakował do buzi,
Jedyne z czym mamy problemik (nie licząc wysypki) to z trzymaniem główki Mateuszek nie chce jej podnosić leżąc na brzuszku :-(,kładę go na brzuszku u siebie na kolanach i w tej pozycji ją na chwilkę podnosi , ale jak leży sam to za grzyba jej nie podniesie
nasz synek ma teraz 11tyg i 3 dni i też do tej pory nie lubiał po pierwsze lezeć na brzuszku-odrazu tylko zaczynał płakać i nic go nie interesowało już, a co dopiero mówić o podnoszeniu główki w tej pozycji. Dopiero przed wczoraj z ciekawości położyłam go na brzuszku i zaskoczył mnie bo nie płakał i wytrzymał w tej pozycji bez krzyku z kilka minutek od czasu do czasu podnosząc główkę i ją utrzymując. Myślę więc, że nie masz się czym martwić - wydaje mi się, że wszystko w swoim czasie. każde dziecko rozwija się w odpowiednim dla siebie tempie.
kajenka
Fanka BB :)
Mialam z moja mala to samo co loja i ptyszul ze swoimi pociechami - kazda proba polozenia malej na brzuszku konczyla sie awantura. Zaczynalam sie juz o nia martwic. Ale znalazlam na nia sposob- poniewaz uwielbia fikac na naguska, 10 min przed kapiela rozbieram ja i klade na brzuszek. I to przynioslo efekty. Od kilku dni juz nie placze, slicznie podnosi glowke a wczoraj nawet przewrocila sie z brzuszka na plecki.:-)
My mamy mate taka jak ta: FISHER PRICE mata edukacyjna 3 w 1, od 0+ (154687924) - Aukcje internetowe Allegro
zaczelam Paule klasc na nia, kiedy skonczyla miesiac. Uwielbia sie na niej bawic i codziennie odkrywa cos nowego. Najpierw bezwiednie tracala grzechotki a teraz swiadomie lapie biedronke za skrzydelka albo za czulki i tarmosi. I smieje sie na glos do 'pana buzki'. Super jst tak patrzec, jak nasze dzieci robia postepy.
W ogole stwierdzilam, ze FISHER PRICE robi swietne te rzeczy dla dzieci (oprocz maty mamy kilka zabawek i hustawke) i sa warte swojej ceny. Szczegolnie, kiedy dostaje sie je w prezencie... ;-)
My mamy mate taka jak ta: FISHER PRICE mata edukacyjna 3 w 1, od 0+ (154687924) - Aukcje internetowe Allegro
zaczelam Paule klasc na nia, kiedy skonczyla miesiac. Uwielbia sie na niej bawic i codziennie odkrywa cos nowego. Najpierw bezwiednie tracala grzechotki a teraz swiadomie lapie biedronke za skrzydelka albo za czulki i tarmosi. I smieje sie na glos do 'pana buzki'. Super jst tak patrzec, jak nasze dzieci robia postepy.
W ogole stwierdzilam, ze FISHER PRICE robi swietne te rzeczy dla dzieci (oprocz maty mamy kilka zabawek i hustawke) i sa warte swojej ceny. Szczegolnie, kiedy dostaje sie je w prezencie... ;-)
reklama
Podziel się: