reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Gratulacje dla 10 zabkow Buddy!!!!
A ja oswiadczam wszem i wobec, ze zebulek Simonka dzwieczy pod lyzeczka :-)
jesZcze raz ogromne GTAULACJE DLA SIMONKA... kto pierwszy zauwazyl ząbek kupuje prezent:-)
i Gwiazdeczko od teraz jak cie simonek w cycucha dziabnie przy karmieniu..ojjjjjjjj
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
jesZcze raz ogromne GTAULACJE DLA SIMONKA... kto pierwszy zauwazyl ząbek kupuje prezent:-)
i Gwiazdeczko od teraz jak cie simonek w cycucha dziabnie przy karmieniu..ojjjjjjjj
Dziekuje! :-) I wiecie juz druga perelka wychodzi
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Czarodziejko u mnie to samo.......... Kuba byl ostatnio marudny a mamusia nie zauwazyla ze to z powodu zabkow... Malemu wyszla w koncu druga dolna dwojka - a szykowala sie chyba z 2 m-ce bardzo dlugo nie mogla wyjsc ,wiec zabkow mamy 8 i ida mu czworki gorne ( ma biedny tak spuchniete dziaselka)Dziewczyny ale ze mnie mamusia.....mojemy dziecku wyszly kolejne 4 ząbki (gorne 3 i 4)...a ja sie nawet nie zorientowalam...dopiero dziś jak juz są na zewnatrz.
Mialam ktoregos dnia taki przeblysk ze moze Maciusiowi kolejne perelki wychodzą bo troszke budzil nam sie w nocy i marudzil...a my zachodzilismy w glowe: CO JEST?
Czarodziejka
IWONKO- wiem o czym mowisz..Maciej tez dziąselka jak balony..i do tego takie tkliwe...nie da sie dotknąc....biedulek...smaruj Dentinoxem...polecam
Czarodziejka
Ja mam Calgel, ale mam wrazenie, ze nie bardzo malemu pomaga - moze krotka ulga - sprobuje tego Dentinoxu
naprawde polecam DEntinox....jak kupisz sama sprzwdz na sobie...super znieczula....
elisabeth
Październik '06 i '09
Równiez polecam Dentinox... na Kube tylko ten żel działa, a jak mu wychodziła pierwsza czwóreczka to dziąsła miał takie rozpulchnione i bolące , a troche żelu i było widac że ma ulgę. Z kolejnymi czwórkami było już dobrze, praktycznie nie zauważyłam, ze wychodzą.
reklama
Podziel się: