reklama
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
my tesz mamy dwa kolejna ząbki na zewnątrz i też się nie zorientowałam kiedy wyszły.ale wiem że wychodzą następne bo olusia jest strasznie marudna.w nocy też nie śpi i ślini się strasznie.wszystkich razem mamy 10.
monika3
Mama Amelki i Filipka
To ja koniecznie musze sprawdzić czy Amelce nie idą jakieś nowe ząbki Od paru dni jest marudą niesamowitą...a o nocach napisałam na wątku "sen...." ....z tym że zazwyczaj przy ząbkowaniu się śliniła ogromnie a teraz tak jakby spokój był z tym slinieniem...no cóż jak wrócę do domku to napewno sprawdzę
monika3
Mama Amelki i Filipka
A ja chcę się pochwalić że moje dziecko troszkę ruszyło do przodu pod względem mówienia :-)...cały czas sobie coś tam gada...ale wczoraj jak byłam w łazience to ona stała pod drzwiami i wołała 'MAMA'
No i ma ulubione słówka które zmieniają się co parę dni...ostatnio wszystko było 'baaaaaa' a teraz na toopie są ' cieśśśś, baśśśś, beśśś, paśśśś, peśśś' ...nawet nie wiecie jak mnie to cieszy że w końcu ten mój szkrab zabrał się za mowę ;-)
No i ma ulubione słówka które zmieniają się co parę dni...ostatnio wszystko było 'baaaaaa' a teraz na toopie są ' cieśśśś, baśśśś, beśśś, paśśśś, peśśś' ...nawet nie wiecie jak mnie to cieszy że w końcu ten mój szkrab zabrał się za mowę ;-)
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
super zdolniachy z tych naszych bąbelków.
a ja sie nie podpisze pod kolejnością ;-)bo według Emi wychodzą tak 1 potem, górne dwójki a potem taki jeden nie wiadomo który 5 a może 6 górna
i chyba idą dalej tylko gdzie ja sie pytam ?????
a ja sie nie podpisze pod kolejnością ;-)bo według Emi wychodzą tak 1 potem, górne dwójki a potem taki jeden nie wiadomo który 5 a może 6 górna
i chyba idą dalej tylko gdzie ja sie pytam ?????
reklama
monika3
Mama Amelki i Filipka
Kubuś ma 12 ząbków
Duuuużo ...u Amelki staneło na 8 i tak stoi już jakiś czas ;-):-)
Podziel się: