reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

reklama
my tesz mamy dwa kolejna ząbki na zewnątrz i też się nie zorientowałam kiedy wyszły.ale wiem że wychodzą następne bo olusia jest strasznie marudna.w nocy też nie śpi i ślini się strasznie.wszystkich razem mamy 10.

To ja koniecznie musze sprawdzić czy Amelce nie idą jakieś nowe ząbki :confused: Od paru dni jest marudą niesamowitą...a o nocach napisałam na wątku "sen...." :wściekła/y:....z tym że zazwyczaj przy ząbkowaniu się śliniła ogromnie a teraz tak jakby spokój był z tym slinieniem...no cóż jak wrócę do domku to napewno sprawdzę :tak:

witajcie:-)mam pytanie, czy jest jakaś kolejnośc w wychodzeniu ząbków, mój mały od kilku dni jest nieswój, w nocy masakra, mam nadzieję , że to żeby, bo podobno najgorzej 3 idą, czy tak?

Ana kolejnosc to jedynki, dwojki, czworki, trojki i piatki.
Chyba najgorzej ida przedtrzonowe (4 i 5), bo to 'pienki' a nie 'zyletki', ale reguly nie ma.

A ja chcę się pochwalić że moje dziecko troszkę ruszyło do przodu pod względem mówienia :zawstydzona/y::-):zawstydzona/y:...cały czas sobie coś tam gada...ale wczoraj jak byłam w łazience to ona stała pod drzwiami i wołała 'MAMA' :happy2::happy2::happy2:
No i ma ulubione słówka które zmieniają się co parę dni...ostatnio wszystko było 'baaaaaa' a teraz na toopie są ' cieśśśś, baśśśś, beśśś, paśśśś, peśśś' ...nawet nie wiecie jak mnie to cieszy że w końcu ten mój szkrab zabrał się za mowę ;-):-D

super zdolniachy z tych naszych bąbelków.

a ja sie nie podpisze pod kolejnością ;-)bo według Emi wychodzą tak 1 potem, górne dwójki a potem taki jeden nie wiadomo który 5 a może 6 górna
i chyba idą dalej tylko gdzie ja sie pytam ?????:szok:

Renik a może to jest 4, bo ja też myślałam że u Kuby idzie 5, bo był tak daleko a to była po prostu 4.

Kubuś ma 12 ząbków

reklama
Do góry