reklama
monika3
Mama Amelki i Filipka
Iwonko...tak samo jak Kubuś zaskoczył Cie raczkowaniem tak samo szybciutko zaskoczy Cię samodzielnym chodzeniem :-)
Monia Ania...gratuluję mobilnych dzieciaczków
A moja Amelka coraz częściej puszcza się i stoi sama :-)...łazikuje samodzielnie dopiero jak ją puszczę...sama ruszyć się jesdzcze boi...ale myślę że już bliżej niż dalej do chodzenia
Monia Ania...gratuluję mobilnych dzieciaczków
A moja Amelka coraz częściej puszcza się i stoi sama :-)...łazikuje samodzielnie dopiero jak ją puszczę...sama ruszyć się jesdzcze boi...ale myślę że już bliżej niż dalej do chodzenia
Joanna_Z
Fanka BB :)
Jak sie chwalic to sie chwalic ;-)Maya juz od dluzszego czasu chodzi podoba mi sie kiedy potrafi wstac nie trzymajac sie niczego, jednak za duzo i za szybko chce zrobic na raz i sie wywraca, albo gdzie sie puknie, czy u was tez tak jest? Najgorsze jest to ze staram sie jak moge by pominac guzy, ale nie da rady
ika07
padziernikowa mama 06
Gratuluje wszystkim naszym łazikom,jak najmniej guzów;-);-);-)życzę.
Iwonko ciesz się,że Kubus zaczął raczkować:-)to oznacza że lepiej będzie sobie radził w szkole.Raczkowanie to wspólpraca dwóch półkul mózgowych w skrócie powiedziawszy.Swego czasu duzo dobrego sie o tym naczytałam.;-)
Marcel cały czas raczkuje i pewnie bedzie ostatnim pazdziernikowym dzieckiem,które bedzie chodziło samodzielnie.Na razie sukces-zaczął chodzic z pchaczem z fisher price'a.;-)I tym sie cieszymy:-)
Iwonko ciesz się,że Kubus zaczął raczkować:-)to oznacza że lepiej będzie sobie radził w szkole.Raczkowanie to wspólpraca dwóch półkul mózgowych w skrócie powiedziawszy.Swego czasu duzo dobrego sie o tym naczytałam.;-)
Marcel cały czas raczkuje i pewnie bedzie ostatnim pazdziernikowym dzieckiem,które bedzie chodziło samodzielnie.Na razie sukces-zaczął chodzic z pchaczem z fisher price'a.;-)I tym sie cieszymy:-)
monika3
Mama Amelki i Filipka
Na razie sukces-zaczął chodzic z pchaczem z fisher price'a.;-)I tym sie cieszymy:-)
Ika...pogratuluj Marcelkowi pięknego sukcesu :-):-) I powiedz że baaardzo Mu kibicuję
slonko
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Ika, nie jesteś sama,moja Paulinka też jeszcze samodzielnie nie chodzi. Wzdłuż mebli, ściany, pchając kosz z zabawkami, ewentualnie za rączki (chociaż tego unikamy) - proszę bardzo ale sama... Dobrze sie czuje na czterech kończynach. No i tak jej łatwiej dogonić kota! :-)
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
BRAWO MARCELKU!!
IKA mozemy sie zalozyc - bo ja mysle tak jak ty ze to moj syn bedzie ostatni. Wiesz ale jak juz zaczna chodzic to dogonia wszystkie dzieciaczki
reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Gratuluje wszystkim Maluszkom ich wielkich osiągnięć
Dziewczynki ja też myślałam, ze Dawidek nigdy nie zacznie chodzic ... a teraz ? ... pogina tak, że aż sie za nim kurzy ;-) ... doczekacie się i Wy :-)
Dawid w koncu zaczął też bic brawo ... wcześniej bił, ale uderzając o moje ręce ... teraz bije o swoje, tyle ze najczesciej o 5:30 rano
Dziewczynki ja też myślałam, ze Dawidek nigdy nie zacznie chodzic ... a teraz ? ... pogina tak, że aż sie za nim kurzy ;-) ... doczekacie się i Wy :-)
Dawid w koncu zaczął też bic brawo ... wcześniej bił, ale uderzając o moje ręce ... teraz bije o swoje, tyle ze najczesciej o 5:30 rano
Podziel się: