reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pierwszy uśmiech, pierwszy ząbek, pierwszy krok...czyli wielkie postępy maluszków

Dziewczyny a moj Kuba nauczyl sie puszczac oczko - jak mu sie powie zeby puscil to zamyka oba oczka i to tak smiesznie robi:tak::-D. Ponadto nauczyl sie pokazywac jezyk:baffled:

reklama
Iwonko nono pokazywanie języka to bardzo cenna i mało doceniana umiejetność a przydaje się w kazdym wieku ;-):-)

Amelka 2 dni temu zrobiła pierwsze samodzielne kroczki na odcinku od mamy do cioci :-):-):-)...a wczoraj to nawet zakręciła ;-):-D I wczoraj dostała wózek na lalki...szusuje nim po całym domku...tylko narazie nie umie skręcać i cofac :sorry2:

ostanio ulubione zabawy mojej Ninki to:
- wyrzucanie papierkow do smieci
- chowanie naszych butow w rozne dziwne miejsca
- pokazywanie wszystkim, gdzie maja usiasc (rozsadza nas na fotelach, a na koncu ona sama siada i usmiecha sie triumfalnie)
- zabawa zestawem malego doktora - jak powiem "doktor Nina", to od razu leci szukac zwojego zestawu i mnie bada :-)
- zakladanie moich korali i bransoletek (czasem ta funkcje pelnia plastikowe koleczka od piramidki, ktore zaklasa na rece i nogi)

Oj Gufi ale Twoja Ninka musi byc zabawna z tym rozsadzaniem Was i z zabawą w doktora!!! :-D

Marika tez chowa nasze buty ale... na miejsce do szafy!!! :szok::-D:tak:Jak tylko jakies buty stoja poza szafą to biegnie i niesie do szafy!!! Hehehe ale mam porządne dziecko!!!! :-) :-D
Poza tym nauczyła się robić "no no no" grożąc paluszkiem i jak tylko mówię "nie wolno" to sobie grozi i mówi "no no no" :-D A jak podhodzi do gniazdka to się rozgląda, jak nikt nie widzi to robi sobie "no no no" i podchodzi "badac" gniazdko a jak ktos ją widzi to robi "no no no" i odchodzi ;-) :-D

Amelko,Nineczko,Mariczko,Kubusiu wielkie gratulacje za Wasze umiejetnosci.:-):-):-)

U nas Marcel cały czas w tyle,jeszcze nadrabia wczesniactwo chyba.Nauczył się tak jak Kuba Iwonki nauczył sie pokazywac język i na razie trafia tylko kółeczkiem do dziurki a rzadko np kwadracikiem.;-)

reklama
Gratuluje wszystkim Maluszkom ich osiągnięc ... super jest patrzec/ czytać jak te Nasze jeszcze nie tak dawno maciupenkie człowieczki tak się rozwijają :tak::-)

A ja sie chciałam pochwalić, że

Dawidek CHODZI !!! chodzi sam ... od wczoraj :-)

Do góry