reklama
Dziewczyny a moj Kuba nauczyl sie puszczac oczko - jak mu sie powie zeby puscil to zamyka oba oczka i to tak smiesznie robi. Ponadto nauczyl sie pokazywac jezyk
monika3
Mama Amelki i Filipka
Amelka 2 dni temu zrobiła pierwsze samodzielne kroczki na odcinku od mamy do cioci :-):-):-)...a wczoraj to nawet zakręciła ;-) I wczoraj dostała wózek na lalki...szusuje nim po całym domku...tylko narazie nie umie skręcać i cofac
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ostanio ulubione zabawy mojej Ninki to:
- wyrzucanie papierkow do smieci
- chowanie naszych butow w rozne dziwne miejsca
- pokazywanie wszystkim, gdzie maja usiasc (rozsadza nas na fotelach, a na koncu ona sama siada i usmiecha sie triumfalnie)
- zabawa zestawem malego doktora - jak powiem "doktor Nina", to od razu leci szukac zwojego zestawu i mnie bada :-)
- zakladanie moich korali i bransoletek (czasem ta funkcje pelnia plastikowe koleczka od piramidki, ktore zaklasa na rece i nogi)
- wyrzucanie papierkow do smieci
- chowanie naszych butow w rozne dziwne miejsca
- pokazywanie wszystkim, gdzie maja usiasc (rozsadza nas na fotelach, a na koncu ona sama siada i usmiecha sie triumfalnie)
- zabawa zestawem malego doktora - jak powiem "doktor Nina", to od razu leci szukac zwojego zestawu i mnie bada :-)
- zakladanie moich korali i bransoletek (czasem ta funkcje pelnia plastikowe koleczka od piramidki, ktore zaklasa na rece i nogi)
Oj Gufi ale Twoja Ninka musi byc zabawna z tym rozsadzaniem Was i z zabawą w doktora!!!
Marika tez chowa nasze buty ale... na miejsce do szafy!!! Jak tylko jakies buty stoja poza szafą to biegnie i niesie do szafy!!! Hehehe ale mam porządne dziecko!!!! :-)
Poza tym nauczyła się robić "no no no" grożąc paluszkiem i jak tylko mówię "nie wolno" to sobie grozi i mówi "no no no" A jak podhodzi do gniazdka to się rozgląda, jak nikt nie widzi to robi sobie "no no no" i podchodzi "badac" gniazdko a jak ktos ją widzi to robi "no no no" i odchodzi ;-)
Marika tez chowa nasze buty ale... na miejsce do szafy!!! Jak tylko jakies buty stoja poza szafą to biegnie i niesie do szafy!!! Hehehe ale mam porządne dziecko!!!! :-)
Poza tym nauczyła się robić "no no no" grożąc paluszkiem i jak tylko mówię "nie wolno" to sobie grozi i mówi "no no no" A jak podhodzi do gniazdka to się rozgląda, jak nikt nie widzi to robi sobie "no no no" i podchodzi "badac" gniazdko a jak ktos ją widzi to robi "no no no" i odchodzi ;-)
monika3
Mama Amelki i Filipka
brawo Amelka!!!!:-):-)
Dziekuję Ci Iwonko :-)
Wszystkim naszym Maluszkom gratuluję wyczynów, osiągnięć i postępów...:-):-):-)
ika07
padziernikowa mama 06
Amelko,Nineczko,Mariczko,Kubusiu wielkie gratulacje za Wasze umiejetnosci.:-):-):-)
U nas Marcel cały czas w tyle,jeszcze nadrabia wczesniactwo chyba.Nauczył się tak jak Kuba Iwonki nauczył sie pokazywac język i na razie trafia tylko kółeczkiem do dziurki a rzadko np kwadracikiem.;-)
U nas Marcel cały czas w tyle,jeszcze nadrabia wczesniactwo chyba.Nauczył się tak jak Kuba Iwonki nauczył sie pokazywac język i na razie trafia tylko kółeczkiem do dziurki a rzadko np kwadracikiem.;-)
reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Gratuluje wszystkim Maluszkom ich osiągnięc ... super jest patrzec/ czytać jak te Nasze jeszcze nie tak dawno maciupenkie człowieczki tak się rozwijają :-)
A ja sie chciałam pochwalić, że
Dawidek CHODZI !!! chodzi sam ... od wczoraj :-)
A ja sie chciałam pochwalić, że
Dawidek CHODZI !!! chodzi sam ... od wczoraj :-)
Podziel się: